nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa a párkapcsolati korkülönbségről

Fiatalabb férje miatt Demcsák Zsuzsa naponta szembesül az előítéletekkel

Sokszor ujjal mutogatnak rájuk.

A Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában a „számít-e az, ha a férfi idősebb, vagy ha a nő” volt az egyik beszélgetési téma a műsorvezetők – Dencsák Zsuzsa és Szabó Dóri – valamint a meghívott vendégek – Sipos Tomi, Varga Viktor és Lotfi Begi közöttt. A témafelvetést Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata adta, ők ugyanis teljesen természetes módon vállalják, hogy 22 év korkülönbség van köztük.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsáék helyzete nem egyszerű (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Ennek kapcsán Demcsák Zsuzsa elárulta: neki meg kell küzdenie a hétköznapokban az előítéletekkel, mivel a férje fiatalabb nála. „Igenis vannak olyan társadalmi előítélek akkor, ha egy férfi a fiatalabb egy kapcsolaton belül, amivel én is naponta szembesülök. A férjem fiatalabb nálam, és nagyon-nagyon sokszor megkapjuk, nagyon sokszor rákérdeznek, vagy egyáltalán ujjal mutogatnak ránk, vagy pedig a hátunk mögött” – vallotta be.

Erre Lotfi Begi megjegyezte: „Nem is látszik rajtatok egyébként. A műsorvezető ezzel egyetértett. „Nem látszik, de akkor is az emberek vagy tudják, vagy van olyan helyzet, hogy amikor látszik esetleg, hogy ő fiatalabb nálam jóval. És az előítéletek nálunk többszörösek. neki a bőrszíne miatt is, meg amiatt, hogy fiatalabb. És folyamatosan megkapjuk. Nagyon érdekes volt ezzel szembesülnöm” – tette hozzá. Mire Varga Viktor rákérdezett, hogy hol kapják ezt meg Demcsákék.

Demcsák Zsuzsa

Sokszor ujjal mutogatnak Demcsák Zsuzsáékra (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Nem a kommentekre utalnék. Még baráti társaságban is elfogadottá kellett ezt tenni, nem jött ez magától. Nincs mindenkiben tolerancia. (…) Ül a férjem a fiam mellett, és megkérdezik, hogy melyik a férje pontosan. Volt ilyen is” – mesélte a kétgyermekes tévés.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top