nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté családi vitái

„Nagyon jókat tudunk üvöltözni egymással” – feleségével, Polyák Lillával való vitáiról vall Gömöri András Máté

Elárulta a színész, milyen náluk a párkapcsolati konfliktuskezelés.

A Life TV csütörtök este adásba kerülő Bréking! című műsorában a párkapcsolati viták rendezése is szóba került a műsorvezetők – Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri – és a meghívott vendégek (Fésűs Nelly, Gallusz Niki és Gömöri András Máté) között.

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté csak úgy jellemezte magukat, hogy „Hangosék” (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„A Lilla kiabálós?” – kérdezte Demcsák Zsuzsa Gömöri András Mátét, mire a 28 éves színész elárulta, milyen a feleségével, Polyák Lillával való konfliktuskezelésük. „Mi nagyon jókat tudunk üvöltözni egymással. Néha van olyan, hogy a gyerek lejön a szobájából, »megint veszekedtek?«, és mire leér a két lépcsőn, addigra már az van, hogy semmi baj. Mi rendesen, tisztességesen, olaszosan, torkunk szakadtából. Aztán másnap Lilla felhív, hogy »teljesen be vagyok rekedve miattad«, mire én: »jól van, én is, nyugodjál meg!«”. Majd hozzáteszi a testépítéssel foglalkozó Gömöri: „Egy idő után sikítva tudok röhögni azon, hogy Lilla sírva üvölt velem.

Gömöri András Máté

Gömöri András Mátéék legutóbb a függöny miatt vesztek össze (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Mikor volt az utolsó vitátok?” – faggatta tovább Demcsák, a Keresztanyu című sorozatban is játszó színész pedig pontosan meg tudta mondani az időpontot, sőt a vitát kiváltó okot is. „Múlt pénteken. (…) Nekiálltam felfúrni a függönykarnisokat, (…) elérkeztünk egy olyan ponthoz, hogy egyben legyen vagy külön, mert, hogy két külön ablak van, és én két külön földig érőt akartam, ő pedig egy egybét. (…) Az lett a vége, hogy a mi szobánkban neki lett igaza, lent pedig nekem lett igazam” – mesélte mosolyogva.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top