nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté a Keresztanyu című sorozatban

Gömöri András Máté testhezálló szerepet kapott

A hamarosan induló napi sorozatban kapott szerepet Gömöri András Máté, aki látja a hasonlóságot a szerepe és a való élete között.

Január harmadikán indul az új magyar sorozat, a Keresztanyu, amelynek egyik szereplője Gömöri András Máté. A karakterét, Bárány Zozót csak egyetlen dolog érdekli igazán és a színész úgy érzi, ezzel könnyen azonosul. 

„Egy dolog érdekli a világon, az edzés, a testépítés, ő maga is versenyző, ami ugye összecseng egy kicsit az én civil oldalammal is. (…) Annak ellenére, hogy vannak hülye ötletei, egy szerethető karakter. Enyhén egoista, tulajdonképpen azt szereti, ha körülötte forog a világ, de van neki egy érzékeny oldala is.”

Gömöri András Máté a Keresztanyuban

Gömöri András Máté a Keresztanyuban

A sorozat showrunnere, Hámori Barbara elmondta, hogy behatároltak a lehetőségek, ha egy testépítő szerepére keres színészt

„Gömöri András Máté fantasztikus, ő maga is fitneszversenyző, ilyen szempontból tökéletes adottságú volt. Én dolgoztam vele a Drága örökösökben is, nagyon szerettem vele dolgozni, mert nagyon felkészült volt, szerintem egy klasszikus filmszínész alkat. Így nem is volt kérdés számomra, hogy őt szeretném.”

Olvasnál sztárokkal készült interjúkat? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top