nlc.hu
Sztárok

Gallusz Niki a bántalmazásáról

Gallusz Niki erről sosem beszélt: verbális bántalmazás áldozata lett

Gallusz Niki elmondta, milyen szituációba keveredett.

A Life TV kedden adásba kerülő Bréking! című műsorában többek között az alárendeltségről és a verbális abúzusról is szó esik. A vendégek közül az Álarcos énekes 1. évadát megnyerő Gallusz Niki osztott meg egy történetet a témával kapcsolatban.

Gallusz Niki a bántalmazásról

Gallusz Nikin a csoporttársai gúnyolódtak (Fotó: Life TV – Bréking! – videó)

„Elkezdtem statisztálni nagyon fiatalon egy színházban, és ott dolgozott egy nagyon vagány, kortárs táncművész és koreográfus… valahogy sokkoló volt számomra, hogy bementem a színházba, és úgy indult az első nap a próbán, hogy ott álltak a táncoslányok és a táncosfiúk, és ő azt találta ilyen nagyon vagányan mondani, hogy ide a cunik, oda meg a kukik. De ezt nagyon rondán. És én középen maradtam, és kikerekedett a szemem, mert azt sem hittem el, hogy ezt hallom… és az egészben az volt a vicces, hogy a közösség kezdett el kiröhögni, hogy nézd már, nem tudja, hogy cunija van vagy kukija” – mondta a korábban pikáns dolgokat is eláruló Gallusz Niki, aki hozzátette, hogy itt a baj nem azzal volt, amit a koreográfus a saját stílusában közölt (akivel egyébként a mai napig jóban van) hanem, hogy ez a poén hosszasan ment a közösségben, és cikizték az esettel.

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top