nlc.hu
TV-sztárok

Csepregi Éva vallomása

Csepregi Éva: „Még a pékségbe sem szoktam úgy kimenni, hogy ne lenne rajtam smink”

Az énekesnő nagyon ad a külsejére.

Csepregi Éva a Story magazinnak adott interjút, melyben többek között elmondta azt is, hogy jóformán egész életében fogyókúrázott, és máig fontosnak tartja, mit gondolnak róla az emberek. „Szeretek tetszeni az embereknek. Nem is szoktam úgy kimenni még a pékségbe sem, hogy nincs rendben a frizurám, hogy ne lenne rajtam smink” – nyilatkozta az énekesnő, majd felidézett egy esetet, amikor úgy döntött, nem sminkeli ki magát.

Csepregi Éva

Csepregi Éva (Fotó: Birton Szabolcs)

„Van egy cipész, akihez olykor-olykor betévedek, de különben is, amikor néha találkozunk az utca túloldalán, odaintünk a másiknak. És egyszer úgy léptem be a boltjába, hogy nem volt rajtam smink, merthogy onnan közvetlenül a kozmetikushoz készültem. Megkérdezte, hogy milyen névre írhatja fel a rendelést, ugyanis nem ismert meg… Mondtam, hogy Csepregi Éva, mire visszakérdezett, hogy »Maga az? Tán valami baja van?!« Majd amikor legközelebb visszamentem – már kifestett szemmel –, mondta is, hogy »na, így már más.« És mivel hiú vagyok, figyelek rá, hogy ilyen ne nagyon forduljon elő” – idézte fel a történteket Éva, aki már feladta azt, hogy bárkivel is összebútorozzon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top