nlc.hu
TV-sztárok

Csepregi Éva már nem vágyik kapcsolatra

Csepregi Éva: „Már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam”

Nem is hajtja a szerelmet.

Csepregi Évából mintha soha nem fogyna ki az energia, mindig olyan lelkesen áll színpadra vagy szívesen avatja be rajongóit a magánéletébe. Habár az énekesnő lassan 70 éves lesz, bátran bevállalt egy bikinis fotózást a Story magazinnak. Két kép között pedig mesélt a hiúságáról, ami azt takarja, soha nem lép ki az utcára rendezetlen hajjal és smink nélkül, majd szóba került a szerelmi élete is. 

Csepregi Éva

Fotó: Schumy Csaba

Éva mindig is népszerű volt a férfiaknál, ez a mai napig így is van. Ő szerényen csak annyit mond, hogy „akadnak jelentkezők.” De mint meséli, amióta öt évvel ezelőtt véget ért a párkapcsolata, jól megvan egyedül.

„Nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki abba a verklibe, amilyen az én életem, bele tudna illeszkedni. A korábbi kapcsolataim is azért értek véget, mert nehéz volt végigasszisztálni a hajtást. És már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam. Ez a kor nem arról szól, hogy az igazit hajkurásszam. Kiveszett belőlem az erre irányuló igény, vágy, és hozzá is szoktam ahhoz, hogy egymagam vagyok. Van egy csodálatos baráti köröm, akik kitöltik az életem. És ott a fiam, Dávid és a kis menyem, Dóri, akik hamarosan talán egy unokával is megajándékoznak” – magyarázta az énekesnő, aki nagyon várja már, hogy végre nagymama lehessen

Story címlap

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top