nlc.hu
TV-sztárok

Lakatos Márkot megviseli, hogy kirabolták

Lakatos Márk a kirablásáról: „Bosszant az anyagi veszteség és az iratok pótlása, de leginkább lelkileg viselt meg”

A stylist képtelen nem magát hibáztatni a történtekért.

Lakatos Márk pár nappal ezelőtt Instagram-oldalán mesélte el, hogy a nyílt utcán tépték ki a kezéből a táskáját Barcelonában. Mint mondta, az összes hitelkártyája, készpénze, irata és edzősruhája is a táskájában volt. 

Lakatos Márk

Fotó: Olajos Piroska

A stylist nehezen dolgozza fel a történteket, és ahogy telnek a napok, százszor játszotta már le a fejében, mit tehetett volna másként. 

Amikor befordultunk a sarkon, hirtelen egy motoros hajtott a járdára, majd a nálam lévő táskámat kitépte a kezemből, aztán gyorsan elhajtott vele. A barátom utánarohant, én viszont leblokkoltam a sokktól. Persze, nem sikerült elkapnia a motorost, így az összes hitelkártyámmal, iratommal, edzőcuccommal, készpénzemmel és a táskámmal köddé vált – elevenítette fel a történteket a Blikknek, majd elmondta, milyen érzések kavarognak benne. – Persze, azóta már vagy százszor végiggondoltam, hogy nem kellett volna az összes kártyámat és pénzemet magammal vinnem, de ilyesmire az ember nyilván nem gondol előre. Voltam a rendőrségen, tettem feljelentést, de nem hiszek benne, hogy bármi is előkerül. Persze, bosszant az anyagi veszteség és az iratok pótlása, de leginkább lelkileg viselt meg ez az egész. Szörnyű érzés, mert olyan, mintha valaki bemocskolna vagy épp megerőszakolna, miközben azt latolgatom, hogy én vajon hol hibáztam. De mivel mindennek a jó oldalát igyekszem látni, ez a szörnyű eset legalább megerősített egy régi barátságot is, és nem győzöm megköszönni a barátomnak, hogy önzetlenül és szó nélkül segített nekem ebben a helyzetben.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top