nlc.hu
TV-sztárok

Így reagáltak a rendezvényszervezők Benyó „Tekknő” Miki infarktusár

Így reagáltak a rendezvényszervezők Benyó „Tekknő” Miki infarktusára

Már jobban van a zenész, de még kérdéses, hogy mi lesz az előre leszervezett fellépésekkel.

Ahogy azt az nlc is megírta, MC Hawer és a Tekknő duó Mikijét hétfőn kétoldali infarktussal, kritikus állapotban szállították kórházba, és életmentő műtéten esett át.

Benyó Miki a színpadon.

Fotó: Facebook

Az 52 éves mulatós sztár Benyó Miklós szerencsére azóta már jobban van, azóta már egy videóüzenetben be is számolt az állapotáról. A gyógyulás azonban még sok időt vesz igénybe, ezért nem tudni, mikor állhat legközelebb színpadra. A Bors azt írja, hogy a nyár hátralévő időszakában rengeteg lekötött fellépésük van, MC Hawer számára a történtek ellenére sem volt kérdés, hogy egyedül is vállalja a fellépéseket, hogy ne okozzon csalódást a rajongóknak.

Koczka Géza a Borsnak elárulta, hogy a Mikivel történtek után nem sokkal már volt olyan rendezvényszervező, aki visszamondta a fellépést azzal az indokkal, hogy nem így vásárolták meg a műsort. Ám akadtak olyan szervezők is, akik empatikusan álltak a váratlan eseményhez:

A mulatós rapper a közösségi oldalán osztotta meg az egyik helyszín szervezőinek közleményét.

„Tisztelt Vendégeink! A Tekknő Mikit ért sajnálatos, váratlan megbetegedés miatt, telefonos megbeszélésünk alapján, MC Hawer egyedül szórakoztatja majd a nagyérdeműt a VIII. SÁROSD KAPA-KUPA BRIGGS & STRATTON NAGYDÍJ 2023-08-26 -on. Az MC Hawer és Tekknő együttes mellett kitartva kívánunk Mikinek mielőbbi gyors felépülést, melyet a koncert ideje alatt készült videóüzenettel is meg fogunk erősíteni…” – írta a rendezvény szervezője.

Kiemelt kép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top