nlc.hu
TV-sztárok

Cápák között érdekesség

Kiderült, miért tűnik úgy, mintha a Cápák közöttben mindig ugyanabban lennének a befektetők

A műsor producere, Máté Kriszta fedte fel a titkot.

A Best magazin többek között arról kérdezte Máté Krisztát, hogy miért tűnik úgy, mintha a cápák minden adásban ugyanazt a szettet viselnék. A producer hosszan válaszolt a felvetésre.

„Nem ugyanabban, hanem ugyanolyanban vannak. Erre azért van szükség, mert mi, a műsor készítői sem tudjuk, hogy egy Cápa-Kishal-találkozónak, vagyis a tárgyalásnak mi lesz a vége. Ha ugyanazon a forgatási napon mindenbe befektetnek, egy másik napon meg semmibe, akkor egyik adás sem lesz elég érdekes. Vagyis mi mindent rögzítünk, és utólag szerkesztjük az egyes adásokat, vagyis a felvételkor még nem tudjuk, hogy melyik adásba kerül végül az a találkozó. Így kerüljük el, hogy az adás első húsz percében ne legyenek egészen más ruhában, mint mondjuk, az adás utolsó húsz percében. Egy forgatási napon  a Cápák öt-hat vállalkozóval találkoznak, és egymás utáni napokon vesszük fel a műsort. Tehát azokban a napokban reggeltől estig koncentráltan jelen vannak. Természetesen minden találkozó előtt tartunk szünetet, amíg a következő vállalkozó termékeivel berendezzük a stúdiót. Addig a Cápák pihennek, vagy a saját ügyeiket intézik” – nyilatkozta a szakember. 

Cápák között

A Cápák között új csapata. (Fotó: RTL)

Ahogy egyébként megírtuk, két új cápa csatlakozik a műsorhoz: Orbók Ilona és dr. Varga Eszter lesz látható Balogh Levente, Balogh Péter, és Moldován András mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top