Fekete Dávid úgy érzi, a börtönben vált kisfiúból férfivá

T. D. | 2023. Augusztus 30.
Tagadja, hogy valóban lenne 322 millió forintos tartozása.

2021 májusában vették őrizetbe Fekete Dávidot, akit 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolnak. A Megasztár negyedik szériájának második helyezettjét idén év elején kiengedték az előzetesből és házi őrizetben várja a tárgyalást, melyben ha nem az ő javára dönt a bíróság, akár 15 évig tartó börtönbüntetést is kaphat

Fotó: Frizbi

Dávid az elmúlt hónapokban nagyon összeszedte magát, dalokat ír és már egy fellépése is volt. Most Hajdú Péterrel beszélgetett a Frizbi évadnyitó adásában, amely péntek este lesz látható. Az előzetesből viszont kiderült, hogyan élte meg a börtönt az énekes. 

„Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el – jelentette ki az énekes, aki tagadja, hogy 322 millió forintos tartozása lenne. – Azt mondta a végén, hogy tudod mit, fizessél nekem 11 vagy 10 százalékos kamatot. Szó szerint uzsorakamat volt. Én ezt fizettem. Volt, amikor havi 10,5 milliót fizettem csak uzsorában.

Exit mobile version