nlc.hu
TV-sztárok

Elmerült a Balatonban Szerednyey Béla

Szerednyey Béla majdnem belefulladt a Balatonba gyerekkorában

A traumájáról vallott a színész.

Szerednyey Béla a mai napig tart a víz alá merüléstől, mivel kiskorában majdnem belefulladt a Balatonba – írja a story.hu. Éppen a Budapesti Csokoládégyár üdülőjében, Zamárdiban táborozott, amikor ez történt. Traumájáról a Nyári gyerekek című műsorban mesélt a 65 éves színész.

Szerednyey Béla

Szerednyey Béla jobban szeret a víz tetején lenni, mint a víz alatt – Fotó: Sajtószoba

„Kinyitom a szemem és a víz alatt vagyok. Levegőm már alig van, világos fény jön felülről, utánam kapnak a kezek, és kihúznak. Ez egy nagyon mély és megrázó élmény volt. (…) Talán egy kicsit elszállt az agyam, de aztán felébredtem, mert elkaptak” – idézte vissza a szerencsétlen esetet Szerednyey, hozzátéve: szerinte beborulhatott a matracról.

A rossz emlék ellenére a mai napig Balaton-imádónak tartja magát, ám a történtek miatt a mai napig jobban szeret a víz tetején lenni, mint alatta. Ugyan elvégezte a búvártanfolyamot, de nem szeret búvárkodni.

A Pepe című sorozatban is szereplő színész az interjúban egyébként arról is beszélt, hogy már gyerekként is vonzotta a hajósélet, sőt azt is elárulta, hogy a Balaton mely pontjain köt ki szívesen, illetve milyen balatoni vitorlázós kaland hiányzik még a bakancslistájáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top