nlc.hu
TV-sztárok

Oláh Gergő házassága

Oláh Gergő és felesége előadást tart arról, hogyan mentsék meg az emberek a házasságukat

Az énekes szerint elkeserítő, hogy a legtöbb pár rögtön válni akar, ha problémája merül fel.

Oláh Gergő és felesége, Niki 15 éve élnek boldog házasságban, öt közös gyermekük született. Az énekes nem tagadja, hogy az ő házasságuk sem tökéletes, mégis mindig igyekeztek, hogy megoldják a problémáikat. A pár ennek apropóján úgy döntött, hogy egy olyan előadás-sorozatot indít, ahol a saját tapasztalataikat elmesélve mutatják meg, hogyan lehet boldog kapcsolatban élni. Az első alkalmat Salgótarjánban tartották. 

„Ezzel az volt a célunk, hogy a párokat motiváljuk, hogy nem kell egyből a válásba beleugrani. Az előadás után rengetegen jöttek oda, hogy a saját kapcsolataikra ismertek rá a történeteinkből, és nem ciki tanácsot kérni olyan pároktól, akikre felnézünk. A nehézség egy házasságban azért van, hogy a kapcsolat erősebb legyen. Persze ez csak akkor működik, ha tudatosan figyelnek az emberek a másikra. Azt szoktam mondani: El tudjuk hordozni szeretetben a másik hibáit” – írta Gergő a közösségi oldalán. 

Oláh Gergő és felesége, Niki

Oláh Gergő és felesége, Niki (Fotó: TV2)

A sztárok válásáról is megvan a véleménye

„Gyors világunkban rengeteg a válás, családok mennek tönkre, évtizedes kapcsolatokat hagynak maguk mögött. Valahogy túl könnyen mondjuk ki: nem lehet megoldani a problémákat. Azonban én ebben nem hiszek. A saját példám is ezt mutatja. Nikivel mi is éltünk már meg komoly mélypontokat házasságunkban, ám tudatosan tereltük kapcsolatunkat új irányba. Büszke vagyok, hogy sikerrel jártunk, és nem adtuk fel az egymásba vetett hitet. Nemcsak a ‘jóban’ részre mondtunk igent, hanem hogy a rosszban is kitartunk egymás mellett, amíg a halál el nem választ”mondta korábban Oláh Gergő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top