nlc.hu
TV-sztárok

Sebestyén Balázs meglepődött

Sebestyén Balázs ledöbbent: „13-14 évesen masszívan isznak a gyerekek családi körben”

A kétgyermekes édesapa nem hitte el, amit hallott a fia tanárjától.

Sebestyén Balázs elment egy szülői értekezletre, ahol a fia osztályfőnöke fontos dolgokra hívta fel az ő, illetve a többi szülő figyelmét. Mint a pedagógus elmondta, Balázs fiának osztálya szerencsére olyan gyerekekből áll, akik nem fogyasztanak alkoholt, nem úgy, mint a többi velük egykorú fiatal.

„Ezek szerint ez egy általános probléma lehet, hogy 13-14 évesen masszívan isznak a gyerekek családi körben, bulikban. 13-14 évesen?! Én vagyok maradva, rájöttem. Nagyon meleg. Nem 17-18 évesekről beszélünk, általános iskola. Mi se voltunk szentek, nekem is volt narancssárga Pall Mallem menőzésből, rászívtam, de sose szoktam rá. De azért 13-14 évesen nem nagyon piáztál… a környezet, a nyomás, az elhanyagoltság, az érzelmi stressz, amit nem tudnak feldolgozni? Vagy a menőség? Mi a valódi oka, hogy egy 13-14 éves masszívan piál?” – tette fel a kérdést a rádiós, majd arról beszélt, hogy kik lehetne hibásak ebben a történetben.

sebestyén balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL)

„Mi szülők rontunk el valamit? Nem vagyunk elég szigorúak, túl liberálisan gondolkodunk? Régen szerintem nem volt ez tendencia, hogy 12-13 évesen szex, cigi, pia, azért ők még gyerekek. (…) Izgi kor ez a kamaszkor, de túl lehet élni. Engem meglepett, de álomvilágban nem voltam azért. Van bennük valami önpusztítás, valami érzelmi teher. (…) Nekünk egyértelműbb utak voltak, nem volt ennyi inger, megfelelés, ennyi fórum, ahol bizonyítani kell” – mondta a véleményét rendszeresen kifejtő híresség, melyet a 24.hu szemlézett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top