nlc.hu
TV-sztárok

Al Pacino szingli lett

Szakított Al Pacino és 54 évvel fiatalabb barátnője, Noor Alfallah

Alfallah kizárólagos felügyeleti jogot kér, tehát a gyermekük hivatalosan csak vele élne együtt.

Véget ért a 83 éves Al Pacino és a 29 éves Noor Alfallah kapcsolata. A színész és kedvese 2022 áprilisa óta alkottak egy párt, június 6-án született meg a közös gyermekük. A Daily Mail állítása szerint már a jogi vita is elindult arról, hogy Al Pacino fia kihez kerüljön. 

Noor Alfallah és Al Pacino

Noor Alfallah and Al Pacino (Fotó: Gotham/GC Images)

Noor Alfallah már benyújtotta a kérelmet a Los Angeles-i bírósághoz, ugyanis a szülői felügyelet teljes körű gyakorlója szeretne lenni. Egykori párját csak akkor engedné a pici közelébe, ha annak a látogatásnak szerinte értelme is van. A 29 éves nő emellett megengedné a színésznek, hogy beleszólhasson a fiuk oktatásával, vallásával, orvosi kezeléseivel kapcsolatos kérdésekbe. Korábban Al Pacino sem hitte el, hogy ő lenne az apa, így DNS-tesztet kért, ami végül egyértelműen bebizonyította, hogy Roman az ő fia. A gyermektartás konkrét összegét nem tüntették fel az iratokban, de az biztos, hogy a nő követeli, hogy a színész fizesse ki az ügyvédi költségeit. 

Nem ő az első híres partnere 

Alfallah korábban egy párt alkotott a Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, a 61 éves milliárdossal, Nicolas Berggruennel, sőt, 2019-ben lencsevégre kapták a jelenleg 93 éves Clint Eastwood oldalán is. 

Noor Alfallah jelentős vagyon tulajdonosa 

A 29 éves nő a tanulmányait a Kaliforniai Egyetem színház- és filmművészettel, illetve televíziózással foglalkozó intézményében végezte, majd producerként kezdett dolgozni. Jelenleg a Lynda Obst Productions cég alelnöke, ami a Sonyhoz tartozik. A családja vagyonát dollárban mérve már 2013-ban kilenc számjegyűre becsülték, a legújabb hírek szerint viszont 5 millió dollár, azaz körülbelül 1,7 milliárd forint lehet a birtokukban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top