nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Ervin nem kertelt

Geszti Péternek nem engedték, hogy Nagy Ervinnel készítsen filmet

Az Adom a napom esti beszélgetésén derült fény arra, miért nem dolgozhatott együtt a két híresség.

Mint kiderült, Nagy Ervin háromszor is volt castingon a 2022-ben megjelent Szia, Életem! című film főszerepéért, ám végül nem őt választották, az indok pedig az volt, hogy „kinyitotta a száját”. A kedd este, a Viasat3 csatornáján látható beszélgetésben Geszti elismerte, hogy ez valóban így történt. A dolog érdekessége, hogy a műsorvezető, Geszti Péter volt a film egyik producere. A Telex szemléjéből kiderül, hogy az énekes nem büszke arra, hogy ez megtörtént, ám azt is hozzátette, hogy nem egyedül döntött ebben a kérdésben. 

Nagy Ervin

Nagy Ervin (Fotó: RTL)

„Az történt, hogy elkészült egy forgatókönyv, amit megszavaztak Andy Vajna korában, hogy legyen belőle film. Utána azonban változtak a szelek és a pozíciók, és az új pozícióba kerülő vezetés úgy döntött, hogy te nem játszhatod el főszerepet, a filmnek megszavazott pénz birtokában sem. Az elé a választás elé állítottak minket, hogy akkor most vagy a Nagy Ervint választjuk, vagy nem lesz film.
Ott vakargattuk az állunkat, hisz volt egy stábunk, tehetséges rendezőink és forgatókönyvírónk, akik 2-3 éve dolgoztak ezen a filmen. És akkor meg kellett hoznunk egy döntést, hogy akkor engedjük el az Ervint, mert mi mást tehetnénk. Ezt fájt kimondani most is, mert rosszul esik szembenézni azzal, hogy ebben van egy kis gyávaság is”idézte a műsorvezetőt az oldal. A főszereplő Barnát végül Thuróczy Szabolcs alakította. 

A színész korábban elmondta, hozzászokott már ahhoz, hogy célkeresztbe kerül, akár a pedagógusok melletti kiállásai miatt, akár egyéb megnyilvánulásai miatt. 

„Én ezen már edződöm, csak azért az emberi gonoszság és ez a fajta karaktergyilkosság, amikor megjelenik, és frontban felém száguld, teljesen jogtalanul – csak azért, mert van gerincem és egy olyan értelmiségre esküszöm föl, aki igenis hallatja a hangját, mert igenis felelősséget érez a magyar kultúra és a magyar nemzet sorsa iránt, és mégis nemtelenül meg van támadva – ilyenkor minden napra el tudok egy kicsit csodálkozni, aztán visszamegyek szépen füvet nyírni, és megnyugszom, és megpuszilom a gyerekeimet, és én boldog ember vagyok” – fogalmazott Nagy Ervin. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top