nlc.hu
TV-sztárok

Wolf Kati élete Hongkongban

Wolf Kati vallomása: „Minden pillanatban fel akartam ülni a repülőre, fogni a két gyereket és vissza”

Az énekesnő elmondta, miért vágyott vissza Magyarországra.

Az Adom a napomban Wolf Kati is színre lépett. A műsorban az előadó bevallotta, hogy amikor 2013-ban kiköltözött a családjával Hongkongba, nem gondolta, hogy a beilleszkedéssel ilyen sok gondja lesz. Nem találta a helyét, sőt, sokat gondolkozott azon, hogy összepakol és hazaköltözik a lányaival. 

„Ami igazán hazahozott, az az, hogy nekem itthon a rokonaimmal, barátaimmal van egy olyan valódi viszonyom, akikkel olyan barátságom van, amit nem bírtam, hogy nincs ott. Szerintem ha külföldre mész, gyerek nélkül, fiatalon menj ki, próbáld ki, aztán eldöntöd, hova tovább. De én egy para anya vagyok, volt minden lehetőségünk kint, de úgy éreztem magam, mint aki minden pillanatban fel akar ülni a repülőre, fogni a két gyereket és vissza!” – mesélte az elvált énekesnő Geszti Péternek, majd így folytatta:

„Az egy teljesen más világ. Alkalmazkodni kell az ottani kultúrához, én bevallom, nem tudtam… Tömeg, nem érzed az embereket. Itt, ha meglátsz egy arcot, úgy érzed, de ott kint ez nincs” – tette hozzá az édesanya.

Wolf Kati

Wolf Kati (Fotó: Birton Szabolcs)

Az előadó évekkel ezelőtt hasonlóan nyilatkozott az akkori életükről. Mint mondja, volt férjével ellentétben nem látta meg a szépet az ázsiai nagyvárosban. 

„Hongkongnak két arca van. Ákos, a férjem sokszor jött haza a munkából, és mesélte, hogy milyen gyönyörű luxushelyeken járt, csak ámult és bámult. Hát a piac nem ilyen csilivili. Ott a 45 fokban és 99 százalékos páratartalomban a húsok, a halak és a különféle, számunkra finoman szólva is ehetetlen dolgok csak úgy kint a pulton a szabadban, mellette pedig a bugyik, melltartók, alsónadrágok. Ijesztő volt. Az egy teljesen más világ, ahol egyszerűen az a burok, amelyet itthon kialakítottál, nincs. Itthon ha beteg a gyerek, tudod, melyik orvost hívd, hova vidd őt programozni, itt vannak a nagyszülők, a barátok, akik bármikor segítenek. Persze Hongkongban is van ellátás, orvos, lehetőség, de akkor is, ez a védőburok ott szétesett” – mesélte a Blikknek Kati.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top