nlc.hu
TV-sztárok

Wolf Kati dalra fakadt

Wolf Kati éneklése közben egy pohár is eltörött

Az Adom a napom című műsor mai epizódjában történt a jelenet.

Wolf Kati ma délután az édesapjával, Wolf Péter Erkel Ferenc-díjas zeneszerzővel énekelt egy-két dalt. A dalolásnak egy csörömpölés vetett véget, amikor is az énekesnő olyan magas hangot adott ki, hogy egy pohár is eltörött. Íme a videó a jelenetről:

Az Adom a napom következő része a 48 éves Wolf Katival szerda este 20:00 órától lesz látható a VIASAT3 csatornán. 

Wolf Kati és édesapja, Wolf Péter

Wolf Kati és édesapja, Wolf Péter (Fotó: Szabolcs László)

De ki is pontosan Wolf Péter?

Wolf Kati édesapja az egyik legnépszerűbb magyar zeneszerző, Wolf Péter, akitől lánya is örökölte a zenei tehetségét. Bár szoktak együtt dolgozni, az énekesnő úgy érzi, hogy szerencsére saját erejéből tudott boldogulni és karriert építeni, nem kellett apja árnyékában élnie. A Wolf szülőknek három gyerekük született, Kati a legkisebb. Szentendre Bükkös-patak részén volt a házuk, suli után mindig a természetben fogócskáztak, bújócskáztak, a téli estéken pedig kártyáztak. Gondtalan, vidám gyerekkoruk volt. A Wolf házaspár nagy népszerűségnek örvendett Szentendrén: Kati édesanyja énektanárnő és kórusvezető volt, édesapja pedig a híres zenei szaktekintély, Wolf Péter. „Amióta az eszemet tudom, énekesnőnek készültem. Mindig kértem apukámat, hogy vigyen magával a hangstúdióba és a rádiófelvételekre. Apunak köszönhetően tanultam meg a zenész szakma alapjait, a szolfézst, a zeneelméletet, hogy miként kell dolgozni egy stúdióban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top