nlc.hu
TV-sztárok

Hargitai Bea prágai élete

Hargitai Bea: „Úgy vállalok el egy munkát, ha nem veszek el időt a kisfiamtól”

Vadonatúj műsorral jelentkezik szeptember 10-én, vasárnap a TV2. A csinos modell elárulta, miért vállalt szereplést a show-ban.

Hargitai Bea 15 éve van együtt amerikai párjával, Daviddel. A festői szépségű Prágában élnek kisfiukkal, Jasonnel, aki édesanyja elmondása szerint igazi energiabomba. A modell ma este a TV2 csatornáján tűnik fel, méghozzá a legújabb zenés műsorban, a Mutasd a hangod!-ban. Rákóczi Feri és Papp Szabi mellett ő is segíti majd a játékosokat, és mint mondja, nem szakmai oldalról.

„Ha egy ilyen fantasztikus és vicces felkérést kap az ember, akkor azt nagyon szívesen elvállalja. Az éneklés nem az én műfajom, maximum csak hallgatni szeretem. Se tehetségem, se hallásom nincs a zenéhez. Zenekedvelő embernek tartom magam, aki lelkes fogyasztója az ilyen típusú műsoroknak. Az apró trükköket fogom nézni, például, hogy valaki hogyan mozog a színpadon, hiszen abból is sok minden kiderül” – kezdte az nlc-nek Bea, akiről köztudott, hogy évek óta Csehországban él a családjával. Mint mondja, a forgatásokat sikerült összeegyeztetnie a családi életével, nem okozott gondot számára, hogy haza kellett utaznia.

Hargitai Bea

Hargitai Bea (Fotó: TV2)

„Elsősorban édesanya vagyok, tehát csak úgy vállalok el egy munkát, ha nem veszek el időt a kisfiamtól. Nem arról van szó, hogy minden pillanatban mellette akarok lenni, de számomra ő és a férjem az első, tehát ha szükségük van rám, akkor inkább őket választom. Jason sok mindent csinál, így mellette komoly logisztikára van szükség” – mesélte kisfiáról az édesanya. A nyolcéves Jason már angolul és magyarul is anyanyelvi szinten beszél, emellett a cseh is jól megy neki.

„Itt két héttel előbb kezdődik az iskola. A kisfiam sok mindent csinál a tanulás mellett: teniszezik, úszni jár, baseballozik, kickboxol, illetve zongorázik. Pluszban cseh órákat is vesz, mert tavaly beírattuk egy cseh iskolába, idén viszont már egy angol nyelvű nemzetközi iskolában kezdte a tanévet, ahol negyedikbe ment, mert náluk teljesen más a rendszer, mint mondjuk Magyarországon. A cseh nyelvet azonban így sem hanyagolhatja el, hiszen minden foglalkozása ezen a nyelven történik. Emellett még focizni is szeretett volna, de ez már nem fért bele a hétköznapokba. Nem tudom, hogy van ennyi energiája!” – zárta nevetve a beszélgetést a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top