nlc.hu
TV-sztárok

Az Oczella nővérek a Cápák között-ben

Baronits Gábor párja a Cápák között-ben próbált szerencsét

Testvérével együtt jelent meg az üzleti show-műsorban.

A Cápák között legutóbbi adásában Baronits Gábor fitneszmodell kedvese, Oczella Eszter is szerencsét próbált. Testvérével, az ugyancsak fitneszversenyző Oczella Krisztinával együtt vázolta fel a sportos projektjüket a Cápáknak.

Oczella Eszter és Krisztina,

Oczella Eszter és Krisztina a Cápák között-ben – Fotó: Sajtóklub

A Keo Fitness vállalkozásukat 2016 nyarán alapították, melynek legfőbb üzenete: „Legyél bármely sport szerelmese, érzed magad jól és magabiztosan a bőrödben!” Családi vállalkozásként működnek, viszont szeretnének jelentős szintet lépni, ezért úgy döntöttek, ideje tőkét bevonni, illetve olyan gazdasági szakértőt, aki útmutatást tud nekik adni. A vállalkozók 50 millió forintot kértek 15 százalékért cserébe.

Oczella Eszter és Krisztina

Az Oczella testvérek a Cápák előtt – Fotó: Sajtóklub

A két Cápalány látott leginkább fantáziát az Oczella testvérek vállalkozásában. Bár Dr. Varga Eszter kiszállt, komoly tanácsokkal engedte el a vállalkozókat. Orbók Ilona pedig befektetési ajánlat helyett inkább máshogy segítené a Keo Fitness fejlesztését: ingyenes ajánlatot tett egy üzleti terv összeállítására, ami, ha nem térülne meg, évekkel később kivásárolná a testvéreket az üzletből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top