nlc.hu
TV-sztárok

Varga Viktor párja

Így énekelt Varga Viktor barátnője a Sztárban Sztár leszek!-ben

Zsembera Liliána produkciójához nem fűztek sok reményt az ítészek, ám tévedtek.

A Madách Színház táncművésze is feltűnt a Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában. A fiatal lányt párja, Varga Viktor is elkísérte, aki mint kiderült, gyakorolt is a kedvesével. Zsembera Liliána Dua Lipa Levitating című számát adta elő, a zsűri pedig tátott szájjal hallgatta az előadást. Liliána sokáig még otthon sem mert énekelni, ezért időre volt szüksége ahhoz, hogy bátorságot gyűjtsön a szerepléshez. 

„Kislánykoromban nagyon félénk és visszahúzódó voltam, és alapvetően a mai napig befelé forduló személyiségnek mondanám magam. Ám Viktornak köszönhetően e tekintetben rengeteget változtam; amikor összekerültünk, teljesen különböző egyéniségek voltunk, ő maximálisan nyitott, társaságkedvelő, imádja, ha zajlik körülötte az élet. Neki köszönhetően én is egyre inkább ilyenné váltam, de sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal és önértékelési problémákkal” – mondta el a Blikknek Liliána, aki nem Varga Viktor barátnőjeként akar híres lenni.

„Rendkívül fontos számomra, hogy ne Viktor barátnőjeként tartson számon a közvélemény, jóllehet nagyon büszke vagyok rá, hogy ő a párom. De a látszatát is el szeretném kerülni annak, hogy az ő hátán kapaszkodnék fel. Mindent magamtól szeretnék kiérdemelni, ezért is tartottam fontosnak, hogy énektanárhoz járjak. (…) Nem tartom kizártnak, hogy a jövőben lesz közös dalunk Viktorral, de először mindenképpen önállóan szeretnék bizonyítani, pontosan azért, hogy engem, mint Zsembera Liliánát ismerjen meg a nagyközönség” – fogalmazott a táncművész.

„Gyönyörűen mutatsz a színpadon, és egyébként engem is megleptél” – mondta például Köllő Babett a produkció végén. 

Varga Viktor

Varga Viktor és párja, Zsembera Liliána (Fotó: Trenka Attila)

És milyen a pár kapcsolata?

A 35 éves Varga Viktor sosem rejtette véka alá szerelme előtt, hogy mikor várhat tőle komolyan elköteleződést, de azt is tisztázta, ha egyszer ezt megteszi, akkor biztos benne, hogy jól fogja csinálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top