nlc.hu
TV-sztárok

Kőgazdag Fiatalok szereplő

A Kőgazdag Fiatalok Katája kéthavonta utazik Dubajba

Egy korábbi plasztikai beavatkozás miatt szeretett bele a városba.

Az ingatlanosként dolgozó 25 éves Kata nem tagadja, hogy imádja a különböző szépészeti műtéteket, melyekért ha kell, külföldre utazik. Így jutott el Dubajba is, amikor az arcplasztikájához keresett szakembert. Mint mondja, akkor úgy beleszeretett a városba, hogy rendszeres látogatója lett.

„Korábban sose vágytam Dubajba, se én, se a párom, és csak a műtétem miatt, az egyik arcplasztikai műtétem miatt utaztam ki. Annyira megszerettük, hogy folyamatosan járunk ki, szinte kéthavonta. Kedvesebbek az emberek, jó az időjárás, nagyon-nagyon magas szintű szolgáltatást kapsz a pénzedért. Sokkal jobb, mint bármelyik európai város” – mesélte Kata. Nem tagadja azt sem, hogy sokat költ arra, hogy mindig elégedett legyen a megjelenésével. 

„Rengeteget foglalkozom a külsőmmel, de a plasztikai műtéteket sem vetem meg. Ez talán azért lehet, mert dagadt kislány voltam, és végül úgy 18 éves koromban sikerült lefogynom” – nyilatkozta egy korábbi bemutatkozásában a fiatal lány, aki a jövőben bőrfeszesítő műtétet végeztetne el magán.

Kata

Kata (Fotó: TV2)

És hogy miről szól a műsor?

A Rich Kids formátum nem az első tévéműsor Magyarországon, ami kiemelkedő jómódban élő magyarokat mutat be: a több évadot megélt Luxusfeleségek is például hasonló tematikával készült. A közösségi médiának köszönhetően a Kőgazdag fiatalok főszereplői önerőből már több százezres követőtáborral rendelkeznek, ahol eddig is megosztottak részleteket a nem mindennapi életükből, szeptember 18-tól azonban ennél sokkal többet fognak. Kik ők? Hogyan élnek? Mennyit költenek? Mit csinálnak, míg mások dolgoznak? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ adnak. 

A műsort mi is megnéztük, kattints ide a véleményünkért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top