nlc.hu
TV-sztárok

Bereczki Zoltán vallomása

Bereczki Zoltán: „Vicát én tanítottam meg pelenkázni”

A színész pontosan tudta, mit kell tennie, a tapasztalatait pedig a párjával is megosztotta.

Bereczki Zoltán vendégeskedett Geszti Péternél az Adom a napom tegnapi adásában. A színész-énekes elmondta például azt is, hogy Bata Évát sok mindenre megtanította a szülőséggel kapcsolatban. A pár kislánya, Flóra 2021-ben született.

„Vicát én tanítottam meg pelenkázni. Konkrétan. Nekem egy csomó dolog már megvolt. Az anyai ösztön elképesztően elsöprő benne és nagyon tudja – ott tenni kell egy lépést hátra. És van sok technikai dolog, amit én tudtam, ő meg nem. Mondtam, hogy figyi, így, így és így, mehet” – árulta el Bereczki, akinek korábbi házasságából már született egy kislánya, Zorka. A színész korábban arról is beszélt, hogy még évekkel ezelőtt másképp tekintett a szülőségre, manapság pedig már tudatosabb édesapának tartja magát.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: TV2)

„A nagylányom, Zorka születésekor, 16 évvel ezelőtt szinte mindennap játszottam az Operettszínházban. Lubickoltam a sikerben, és úgy éreztem, nélkülem nem gördülhet fel a színházi függöny. Nem szégyellem bevallani, most sokkal érettebb szülő vagyok, és máshogy élem meg az apaságot, mint akkoriban. Nagyon szeretem a hivatásomat, de felállítottam egy fontossági sorrendet. Első a családom. A 20 hónapos kislányom, Flóra életében százszázalékosan jelen vagyok. Nem akarok lemaradni azokról a fontos eseményekről, amik egy kisgyerek életében mérföldkőnek számítanak. Szeretem megélni az apaságot, figyelni, ahogy Flóra napról napra nyitottabb a világ dolgaira” – nyilatkozta korábban Zoltán a Meglepetés magazinnak. 

Ma egy újabb sztár enged betekintést a hétköznapjaiba! 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Pásztor Anna, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top