nlc.hu
TV-sztárok

Az Adom a napom mai vendége

Geszti Péter Bereczki Zoliról: „A magánélete is csendesnek tűnik, mintha kissé visszahúzódott volna”

Az Adom a napom mai adásában Bereczki Zoltán színész, énekes és zenei producer enged betekintést a hétfői napjába.

Bereczki Zoltán nem kicsi rajongótábort gyűjtött össze az elmúlt években. Sikeres volt színészként, majd popzenészként is, az elmúlt időszakban viszont egyetlen szerep van, amiben igazán tündökölni akar, mégpedig az apaságban

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán

Az Adom a napom mai adásában láthatjuk, mit csinál egy átlagos hétfői napon, este pedig reméljük, választ kapunk azokra a kérdésekre is, amik Geszti Pétert és valószínűleg még sokunkat izgatnak. 

„Mai vendégem a zenés színház egyik legnagyobb sztárja volt. Kamaszlányok sikítoztak, amikor kilépett a művészbejárón, a neve a szereposztásban garancia volt a telt házra. Befutott popzenészként és felkapta a televízió is, szóval úgy tűnt, hogy már nagyon közel van a csúcsok csúcsa, mégis hátrébb lépett. Leadta a legtöbb színházi szerepét, a tévében is kevesebbet vállal már, csak a popzenei koncertezést folytatja. A magánélete is csendesnek tűnik, mintha kissé visszahúzódott volna. De vajon miért? Elért volna már mindent, amit akart? Vagy egy új nagy ugrásra készülne? Ezek a dolgok foglalkoztattak, amikor úgy döntöttem, megkérem, adja nekem a napját, és aztán beszélgessünk egy jót. Egy kicsit gondolkodott, aztán belement a dologba, így most már itt is van: Bereczki Zoltán” – mondta az nlc-nek Geszti. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Bereczki Zoltán, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top