nlc.hu
TV-sztárok

Adom a napom 2. évad

Ez Geszti Péter véleménye a hazai sztárvilágról

Újabb hírességek hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést, hála az EMeRTon-díjas magyar rappernek.
Fluor Tomi

November 6-án 20 órától lesz látható a Viasat3 képernyőjén Geszti Péter idén ősszel bemutatott talkshow műsorának új, immáron 2. évada. És hogy miről szól a produkció? A műsorban ismert emberek egy napját követhetjük nyomon online, akik a nap végén élő televíziós adásban ülnek le beszélgetni Gesztivel. Az újabb évad elstartolásáig íme egy videó, melyben Geszti Péter hosszan beszél az érzéseiről, gondolatairól, és az eddig vendégül látott sztárokról. 

Nagy Ervinről például megváltozott a véleménye. Közvetlen, jó fej embernek ismerte meg, aki nem annyira macsó, mint a képernyőn eddig megismerte. Egy korábbi sérelmüket is sikerült tisztázniuk: a két sztár a forgatás előtt kettesben leült, és megbeszélték, hogy anno Geszti miért rakta ki Ervint egy film szereplői közül. Mint kiderült, Ervin háromszor is volt castingon a 2022-ben megjelent Szia, Életem! című film főszerepéért, ám végül nem őt választották, az indok pedig az volt, hogy „kinyitotta a száját”. A dolog érdekessége, hogy a műsorvezető, Geszti Péter volt a film egyik producere.

Ahogy az első szezonnál, most is a www.nlc.hu/adomanapom oldalon követhetik élőben az érdeklődök a meghívott vendégek napját.

Velük indul az új évad

Napközben a www.adomanapom.hu oldalon streamelve követhetjük a sztárvendégek napját, akik aztán 20 órától a VIASAT3-on beszélgetnek élőben az aznap történtekről és életük fontos pillanatairól a házigazdával. Az első héten Hajós András, Jakupcsek Gabriella, Puskás-Dallos Péter és Vastag Csaba enged betekintést az életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top