nlc.hu
TV-sztárok

Pálffy István kirúgása

Először beszélt a kirúgásáról Pálffy István: „A mai napig tényleg nem tudom, mi történt”

Egyetlen adás után távozott a képernyőről, ami igencsak meglepte.

Mint ahogy korábban megírtuk, másfél évtizedes kihagyás után Pálffy István visszatért a híradózáshoz, méghozzá a Hír TV képernyőjén. Bár sokan azt hitték, hogy a híres műsorvezető karrierje újra a csúcsra tőr, már az első munkanapja után kirúgták. Hogy miért? Miután a Márki-Zay Péterrel folytatott interjúja során azt találta mondani, hogy türelemmel kellene viseltetni a pedofilok iránt, sőt az egész interjúban nem volt épp a helyzet magaslatán, másnap a munkaadói jelezték, hogy azonnal hatállyal megválnak tőle. Pálffy István eddig egyszer sem szólalt meg az ügyről, most viszont megtörte a csendet. 

„A mai napig tényleg nem tudom, mi történt. Úgy rakom én ezt össze, hogy várt dolog volt. Nagy kenyérharc van a tévében, mindenkinek kell a népszerűség és a képernyőidő. Semmi más nem számít, csak a hírnév és a pénz. Én pedig valakinek a helyére érkeztem. A beszélgetésnek, azt gondolom, nagyobb volt az utóhatása, mint a jelentősége. Én ott, adás közben nem érzékeltem, hogy amit mondok, az megbotránkoztató. Másnap reggel szembesültem mindennel. Rengeteg üzenet és telefon jött, amikre folyamatosan válaszolgattam. Akkor közölték velem is, hogy nem kíván velem a csatorna a továbbiakban együtt dolgozni. Nem tagadom, meglepett a döntés” – nyilatkozta a Blikknek a tévés, aki a jövőjéről is vallott, amit már nem csak a tévében képzel el.

Pálffy István

Pálffy István még évekkel ezelőtt (Fotó: Sárközy Marianna)

„Szeretnék a Magyar Honvédségnél önkéntes tartalékos lenni, ez azonban hosszú folyamat, és bizonyos előírásoknak is meg kell felelni. Több orvosi és egyéb vizsgálaton, valamint nemzetbiztonsági átvilágításon is át kell esnem. A procedúrát elindítottam, remélem, sikerrel járok.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top