nlc.hu
TV-sztárok

Angelina Jolie Magyarországon

Angelina Jolie könnyes szemmel bukkant fel Budapesten

Sokakat meglepett, hogy megjelent.

Ókovács Szilveszter, a Magyar Operaház vezetője a Facebook-oldalán közölte a hírt, miszerint a csütörtök esti előadás alatt a közönség soraiban Angelina Jolie foglalt helyet. A világsztár egy páholyból nézte végig az Operaház művészei által feldolgozott Verdi-darabot. Brad Pitt exe egyes részeknél még könnyezett is a látványtól. 

„Tegnap nem Angelina Jolie, a Callas című filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az Opera művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten” – írta többek között a képekhez Ókovács Szilveszter. A színésznő egyébként a Pablo Larraín rendezésében készülő Maria című film miatt költözött egy időre Magyarországra. Angelina Jolie legutóbb 2010-ben járt Magyarországon, amikor első filmjét, A vér és méz földje című produkciót rendezte. 

Angelina Jolie

Angelina Jolie (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Akkor a sztár és családja egy magánvillában laktak, amit béreltek. A friss információk szerint most szintén egy csendes helyen béreltek házat, távol a kíváncsi tekintetektől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top