nlc.hu
TV-sztárok

Matthew Perry nőügyei

Matthew Perry ex-jegyese szívszorítóan emlékezett a sztárra

Matthew Perry ex-jegyese szerint a sztár „bonyolult” volt, és olyan „fájdalmat” okozott, mint senki más.

Molly Hurwitz érzelmes emlékezést osztott meg a néhai színészről, miután Matthew Perry halálának híre „mélyen érintette”.

Hurwitz Instagramon emlékezett, miután a Jóbarátok 54 éves sztárját a hétvégén holtan találták Los Angeles-i otthonában. Azt írta, hogy a színész halálával „eddig soha nem érzett fájdalmat okozott neki”.

A 32 éves, tehetséggondozással foglalkozó Hurwitz

2018-ban jött össze Perryvel, aki 2020 novemberében eljegyezte, ám 2021 júniusában felbontották az eljegyzést.

“Nagyon örülne, ha a világ arról beszélne, milyen tehetséges volt. És tényleg nagyon tehetséges volt”.”Ahogy közeledett a Jóbarátok, együtt újranéztük a műsort. “K**t jó voltam!!!… Nézd, mekkorát játszottam ott???””Visszatekertük és tanulmányoztuk a jeleneteket. (…) De nyilvánvalóan én egészen más módon is ismertem őt. Bár mélyebben szerettem, mint ahogyan fel tudtam volna fogni, bonyolult volt, és

 

olyan fájdalmakat okozott, amilyeneket előtte soha nem ismertem.”

“Felnőtt életemben senki nem volt rám olyan mélyreható hatással, mint Matthew Langford Perry. Rendkívül hálás vagyok mindazért, amit a kapcsolatunkból tanultam.”

Matthew Perry a Jóbarátokban (Forrás: YouTube)

Matthew Perry a Jóbarátokban (Forrás: YouTube)

“Fura lennék, ha nem említeném meg az Al Anont, amely felbecsülhetetlen értékű forrás azok számára, akik szeretnek valakit, aki ezzel a pusztító betegséggel küszködik. Matty, megkönnyebbülést érzek, hogy békében vagy. Üdvözlettel: Moll-o-Rama”

(Az Al-Anon Családi Csoportok alkoholisták olyan családtagjainak és barátainak közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket abban a reményben, hogy megoldják közös problémáikat. Szerintük az alkoholizmus családi betegség, és a hozzáállás megváltoztatása hozzájárulhat a felépüléshez – a szerk.)

Hurwitz azután szólalt meg, hogy Perryhez közel álló források felfedték “tökéletes család” utáni vágyát.

“A sikertelen kapcsolatok sora miatt szomorúnak és depressziósnak érezte magát, és mintha soha nem találná meg azt a szerelmet, amelyre vágyott.

Matthew több tucat nővel járt (…) de végül mindig úgy érezte,

hogy csak a pénze és a hírneve érdekli őket” – írta a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top