nlc.hu
TV-sztárok

A 40 éves Rendőrakadémia színészei akkor és most

Idén 40 éves a Rendőrakadémia, ennyit változtak azóta a szereplők

Kerek évfordulót ünnepel a rendőrkadétokról szóló kultfilm első része, úgyhogy megnéztük, hogyan festenek most a szereplők.
Rendőrakadémia

Ha egyetlen címet kellene említeni a ‘90-es évekből, amit nagy valószínűséggel egy egész ország látott, az a Rendőrakadémia lenne. A film 1984-ben került az amerikai mozikba, Magyarországon azonban csak öt évre rá, 1989-ben mutatták be. Ez azonban nem csökkentette a vonzerejét, a legtöbb családi összejövetelen előkerült VHS-kazettán, miután a házigazdák kipattogtatták a tálcás popcornt a tűzhely felett. 

Sokan nincsenek már velünk

A rendőriskola kadétjainak bénázása körül igazi kultusz alakult ki, sokan még ma is fejből idézik a szállóigévé vált mondatokat, pedig akárhogyan matekozunk, tényleg 40 év eltelt a bemutatója óta. Sajnos azóta a főszereplők közül már nincs mindenki közöttünk. A flúgos Eric Lassard parancsnokot alakító George Gaynes 2016-ban, 99 évesen vesztette életét. David Graf, Eugene Tackleberry megformálója 2001-ben hagyott itt minket, míg a Hightower bőrébe bújó egykori amerikaifutball-játékos, Bubba Smith 2011-ben halt meg. A halkszavú Hooksot megformáló Marion Ramsey sem élhette meg a 40. évfordulót, ő 2021-ben vesztette életét

A többi fő(bb) szereplő azonban még aktív szereplője a filmiparnak, mutatjuk, hogy mennyit változtak a sorozat óta! 

Steve Guttenber akkor és most
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top