nlc.hu
TV-sztárok

Thaiföldön él 12 éve Szinetár Gábor

Thaiföldre költözött ki Szinetár Miklós fia, már 12 éve ott él az exköztévés Szinetár Gábor

„Leépítette” az MTVA, az egzotikus ázsiai országban kezdett új életet Szinetár Dóra féltestvére.

Tizenkét éve Thaiföldre költözött a Kossuth-díjas Szinetár Miklós fia. A 62 éves rendező, Szinetár Gábor akkor döntött úgy, hogy felszámolja itthoni dolgait, amikor 2011-ben – több évtizednyi munka után, – 400 dolgozóval együtt őt is elküldték az MTVA-tól – írja a Blikk.

Szinetár Miklós

Már 12 éve Thaiföldön él Szinetár Miklós fia – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nem láttam számomra Magyarországon semmilyen perspektívát azon a területen, amelyen dolgoztam, ezért gondoltam egy merészet, eladtam a házam, majd kiköltöztem Thaiföldre” – mesélte a bulvárlapnak az egykori tévés szakember. Mint mondja, nemigen dolgozik, inkább amolyan nyugdíjas életet folytat.

Itt elég olcsó az élet, így főként a megtakarításaimból élek, és olykor bérbe adok ezt-azt. Munkám nincs, de nem is hiányzik. (…) Most békés, aktív nyugdíjas vagyok, és ezt nagyon élvezem” – vallotta be Szinetár Gábor, aki reggelente egy órát úszik a tengerben, napközben szaunázik, kimegy a piacra és a városba, este pedig szintén egy órát gyalogol.

Magyarországon élő szeretteivel az interneten keresztül tartja a kapcsolatot, nyaranta pedig hazalátogat 3-4 hónapra a családjához és a barátaihoz.

Egyáltalán nem tervezi, hogy hazaköltözik. “Nekem ez az élet nagyon tetszik, szeretek itt lenni” – jegyezte meg Szinetár Dóra féltestvére, hozzátéve: már nem is bírná az otthoni hideget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top