nlc.hu
TV-sztárok

Michele Morrone Magyarországon

Budapesten tartózkodik a 365 nap-trilógia sztárja, Michele Morrone

Az Instagramon jelentkezett be a színész.

A Massimo Torricelliként világhírű vált színész minden magyar rajongóját meglepte, amikor Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán. A posztból nem derül ki, hogy Michele Morrone mit keres hazánkban. Az olasz sztár a Four Seasons Hotel Gresham Palace környékéről posztolt, melyen a Széchenyi Lánchíd látható. A hírek szerint Home sweet home Rebirth című filmjének munkálatainak már vége, így nem valószínű, hogy emiatt tartózkodik Magyarországon. 

Íme a poszt:

Michele Morrone

Michele Morrone (Fotó: Instagram)

Michele Morrone a színészet és a modellkedés mellett zenél is, ennek alapján lehet, hogy épp egy esetleges európai koncerthelyszínt néz? A sztárt egyébként több mint 15 millióan követik az Instagramon

Michele Morrone

Michele Morrone (Fotó: Vincenzo Lombardo/GC Images)

De ki is az a Michele Morrone?

Michele Morrone 1990. október 03-án született Lombardiában. Katolikus családban nevelkedett. Négy testvére van: három nővére és egy ismertebb fotósként dolgozó öccse. Érdekesség, hogy először kertészként kereste a kenyerét, majd modellként kezdett el dolgozni. 2014-ben feleségül vette a híres stylistot, Rouba Saadehet, akitől két gyermeke született, Marcus (2014) és Brandon (2017). 2018-ban elvált, azóta szingli. 2020-ban jött a 365 nap című film, mellyel világhírűvé vált. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top