nlc.hu
Sztárok

Michele Morrone és Khloe Kardashian

Celebkirály lett Michele Morrone, a 365 nap kevésbé tehetséges főszereplője

32 éves lett Michele Morrone, aki bár Oscart soha nem fog kapni a 365 napban nyújtott „alakításért”, de a celebstátusza az egekbe emelkedett, mint hazájában a Vezúvból kitörő láva 79-ben.

Egy lengyel írónő és a Netflix ránk szabadította a modellből lett színészt, és az elmúlt években Michele Morrone lett az új Christian Grey. De milyen jövő vár a 365 nap főszereplőjére a show-bizniszben?

Idén október 3-án ünnepli a 32. születésnapját az olasz Michele Morrone. Apja építőmunkás volt, anyja varrónőként dolgozott akkoriban. Három lánygyermek után a házaspár negyedik csemetéje fiú lett, és a Michele nevet adták neki. A família legfiatalabb tagja, alig volt 12 éves, amikor elveszítették a családfőt. Nem valami olasz klasszikus miatt akart színész lenni, hanem azért, mert 11 évesen megnézte a Harry Potter első részét, és rájött: a színjátszás pont neki való. Az érettségi után színészetet kezdett tanulni az észak-olaszországi Pavia városában.

Instagram-követőkben mért siker

Minőségi filmek és sorozatok nem igen találhatóak meg Morrone filmográfiájában. A 365 nap három „páratlan” része előtt négy-öt sorozatban és egy két filmben kapott leginkább mellékszerepeket.

Ha minőségben nem is, de hírnév szempontjából mindenképpen lehet áttörésnek nevezni az erotikus könyvből készült filmeket, melyeknek köszönhetően egy világ ismerte meg izomtónusát és tetoválásait.

Michele Morrone

Fotó: Michele Morrone Instagram

De ő bizony egy univerzális celebharcos, ugyanis nemcsak a kamerán keresztül képes csábítani bravúros színészi képességével, de zenélni is tud. 25 éves kora óta pengeti a húrokat a gitáron, és 2020-ban kiadta első stúdióalbumát is. De ne gondoljátok, hogy itt a vége! Michele Morrone látványos modellkarriert is maga mögött tudhat. Olyan márkákkal dolgozott együtt, mint Dolce & Gabbana és a Guess. Ahogy jelenleg az olasz politikai élet áll, a következő megálló a miniszterelnöki szerep is lehet az életében.

„A 365 nap kétségtelenül a nagy fordulópont volt az életemben. A film megjelenése előtt 4000 követőm volt az Instagramon, de miután a Netflixre felkerült az első rész, egyetlen éjszaka alatt 2,6 millióval nőtt a követőim száma” – dicsekedett a lájkjai számával a People magazinnak Morrone, aki egyébként három nyelven is beszél.

Válás utáni depressziótól mentette meg az IMDB-n 3,3-as pontszámú film

Ami a magánéletét illeti, Mr. Úgy szeretlek, elrabollak megformálója még 2013-ban ismerte meg Rouba Saadeh libanoni divattervezőt. Rouba három évvel idősebb a színésznél, Bejrútban nőtt fel, egy katolikus magániskolába járt, majd divattervezést és üzleti menedzsmentet tanult a főiskolán. Később Milánóban és Londonban is elvégzett egy-egy posztgraduális képzést, melyekkel a divattervezői tudását bővítette. Alig egy évvel a megismerkedésük után, 2014-ben kötötték össze az életüket, és rögtön két esküvőt is tartottak, egyet Olaszországban, egyet pedig Libanonban, és négy éven belül két gyermekük is született. „Imádok a fiaimmal lenni, közös programot szervezni velük. Marcus nyolcéves, az öccse, Brando pedig ötesztendős. Apának lenni a legcsodálatosabb dolog, amit az élet adhat. Szeretünk strandolni, pihenni, játszani, vagy csak körbeülnek, az ölembe veszem a gitáromat és zenélek nekik” – mesélt életéről a színész a People-nek.

De a házasság alig négy évvel később kifulladt, és 2018-ban a pár hivatalos is elvált. Az okokról egyikük sem beszélt, de azt tudni lehet, hogy közös gyermekfelügyeletben egyeztek meg, és mai napig remek kapcsolatot ápolnak a sikertelen házasság ellenére is. Michele egyébként egy Instagram-posztban írt arról, hogy a válása után súlyos depresszióban szenvedett, és munkája sem töltötte el boldogsággal. Elmondása szerint az rángatta ki a gödörből, hogy megkapta a főszerepet a 365 napban.

Ötcsillagos celebrománc

Bár boldog-boldogtalan összeboronálta kolléganőjével, Anna-Maria Siekluckával, a 365 nap női főszereplőjével, állítja, hogy köztük nem volt és nem is lesz semmi. Bár lehetetlen volt nem erre gondolni, miután nyilvánosan is olyan csókcsatába keveredtek, mint a filmben. „Ó, én most teljesen egyedül vagyok. Maximálisan facér. Nem azért, mert az akarok lenni, egyszerűen nincs időm egy párkapcsolatra, annyira a karrieremre és a gyermekeimre fókuszálok. Persze az is lehet, hogy még nem találtam meg a megfelelő embert számomra” – magyarázta idén júniusban az amerikai magazinnak Morrone.

Khloe Kardashian Michele Morrone 365

Khloe Kardashian és Michele Morrone

De milyen régen is volt június, hiszen már szeptember van, és azóta sokat változott a szépfiú élete. Szeptember 25-én a milánói divathéten járt Michele Morrone és a világ leghíresebb celebcsaládjának egyig tagja, Khloe Kardashian. Mindketten ugyanazon a divatbemutatón vettek részt mint nézők, és bizony az egymás mellé ültetett celebek végigcsacsogták a show-t. De ez még nem adna okot a pletykákra. Az viszont már annál inkább, hogy a 38 éves – immár kétszeres anyuka – Khloe és Mr. 365 nap a bemutató után, közösen mentek el egy afterpartyba, ahol Morrone szorosan a valóságshow-sztár mellett állt, és kidolgozott karjait a nő dereka köré fonta. Bár ők ketten csak ezt a képet osztották meg, a szemfüles rajongók kiszúrták a TikTokon azokat a videókat, amelyeken már úgy táncolnak, mintha csak egy forró, dél-amerikai szappanoperát látnánk… Hát lássuk be, egy-két évre elég címlapot szolgáltatnának a bulvárnak, ha összejönnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top