nlc.hu
TV-sztárok

Glenn Medeiros akkor és most

Sokat változott a ’80-as évek tinibálványa, Glenn Medeiros

Az álmodozó tekintetről még talán felismered majd, de már rég nem az a szépfiú, akinek a posztere a te faladon is ott lógott.

Homokos tengerpart, andalgó párocska és a világ egyik legromantikusabbnak tartott dala. A Nothing’s Gonna Change My Love for You-ról mindenkinek ez ugrik be, na meg annak előadója, Glenn Medeiros, akiért rengeteg tiniszív dobogott a ’80-a évek végén és a ’90-es elején.

Glenn Medeiros

Téged is levett a lábadról annak idején? (Fotó: Getty Images/Michael Putland)

Medeiros olyan átéléssel énekelt arról, hogy semmi nem változtathatja meg a szerelmét a lány iránt, hogy egy kicsit mindenki magára vette a szöveget. Esküvőkön azóta is gyakori dalnak számít az első tánchoz, sőt, magyar változat is készült hozzá Sasvári Sándor előadásában, ami az Érted vagyok címet kapta. Ugyanakkor azt kevesen tudják, hogy csak feldolgozásról van szó, az eredeti 1985-ben jelent meg, George Benson előadásában.

Visszatérve Medeirosra, az énekesnek a dal meghozta a világsikert, a ’90-es években több albummal is jelentkezett a sikereket meglovagolva. Később azonban visszavonult és tanárnak állt. Egy egyházi iskolában tanított, illetve egyetemen is adott órákat, 2015-ben pedig ő lett a honolului St. Lewis középiskola igazgatója.

Glenn Medeiros

Rövidebb hajjal, de nem kevésbé sármosan (Fotó: Getty Images/picture alliance)

1996-ban vette feleségül szerelmét, Tammyt, akivel nemrég ünnepelték a 27. évfordulójukat. Az énekes vérbeli romantikus – aki így tud énekelni, mi más is lehetne –, a jubileum alkalmából arra a helyre vitte feleségét ünnepelni, ahol annak idején a kezét is megkérte. Medeiros Instagram-bejegyzése minden szónál többet mond: „az étel csodálatos volt, de nem olyan jó, mint randipartneremmel tölteni az időt!

A párnak egyébként két gyereke született, lányuk pedig örökölte apja tehetségét. Lyric feltűnt az American Idol 21. évadjában.

Az 53 éves Medeiros már nem hasonlít arra a fiúra, akiről rengeteg lány ábrándozott, az idő múlása azért nyomot hagyott rajta. Valószínűleg nem ismernénk fel, ha az utcán szembejönne. Egyetlen dolog nem változott semmit rajta, az az ábrándos tekintet, ami rajongás tárgyává tette őt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top