nlc.hu
TV-sztárok

Ábrahám Edit a párkeresésről

Ábrahám Edit: „Sokan írnak nekem, de a legtöbbjük sajnos olyan hangnemet üt meg, ami nekem nem tetszik”

Abban biztos, hogy hol nem fog párt találni.

Ábrahám Edit elégedett az életével: kétszeres nagymama, sikeres karrier, mozgalmas mindennapok. Úgy véli, a kor csak egy szám, éppen ezért 67 évesen sem riad vissza attól, hogy keressen maga mellé egy társat

Ábrahám Edit

Fotó: Schumy Csaba

Mint mondja, nyitott az ismerkedésre és vágyik is valakire, ám ez manapság nem megy olyan könnyen. 

Nyitott vagyok egy új párkapcsolatra, de úgy tűnik, még senkinek nem sikerült megugrani a lécet – lehet, hogy túl magasra tettem? Azt tapasztalom, hogy a férfiak nem szeretik a magabiztos nőket, én pedig az vagyok… Egy erős nő. Hogy mi fog meg a másikban? Először is legyen jó ember, ápolt és empatikus. Igen, fontos az érzelmi intelligencia, de ugyanolyan lényeges, hogy műveltségben és az elért eredményeinkben is egy szinten legyünk. Ezek nagyon fontos dolgok, még akkor is, ha tabu róla beszélni. Sokan írnak nekem a közösségi felületeken. Olyanok is, akik személyesen soha nem jönnének oda. De a legtöbbjük sajnos olyan hangnemet üt meg, ami nekem nem tetszik. Pláne így van ez, ha véletlenül nem válaszolok nekik… Abban biztos vagyok, hogy a közösségi médián keresztül nem fogok ismerkedni” – mondta a Story magazinnak a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top