TV-sztárok

Már az Instagramon is követhetjük Ábrahám Editet – új ajtók nyílnak meg a színésznő előtt

Ábrahám Edit nyit a fiatalok felé is.

Ábrahám Edit a napokban regisztrált az Instagramra – azt mondja, szeretné, ha a közönsége jobban megismerné, és egy teljesen más oldalát is megmutatná. A Barátok közt színésznője hatalmas rajongótáborral rendelkezik a Facebookon, és a másik közösségi platformon is ez a terve: nyit a fiatalok felé is.

,,Úgy gondoltam, hogy ennek is eljött az ideje. Az Instagramon sincs korhatár, ráadásul közelebb kerülhetek a követőimhez, szeretném, ha megismernék az igazi énemet, és nem a törtető Claudiát látnák bennem. Magamat helyezném előtérbe, de szeretnék majd bensőségesebb fotókat is közzétenni, például a kis unokámmal. Persze, csak ha azt a szülei engedélyezik” – kezdi Ábrahám Edit, aki azt is elárulta az nlc-nek, hogy még mindig akadnak olyanok, akik összekeverik őt a karakterével.

,,Még mindig vannak páran, akik szerint Claudia és Edit ugyanaz, de azért szerencsére az emberek többsége tisztában van vele, hogy ez csak egy szerep, és én, mint színésznő, a legjobb tudásom szerint próbálom alakítani ezt a karaktert.”

A Barátok közt szereplője azt is szeretné megmutatni, hogy a lehetőségek kihasználása nem korhoz kötött, ennyi idősen is lehet élvezni az életet. ,,Sok időm van, ami által tudok magammal foglalkozni, és olyan dolgokat kipróbálni, amelyekre mindig is vágytam. Az egyik ilyen az utazás, egy másik pedig a nyelvtanulás. Továbbá a sport, a sütés-főzés, a művészet – imádom a művészettörténetet és alig vártam, hogy újranyissanak a múzeumok. Sajnos az utazással még várni kell, de arra is sor kerül majd.”

Ábrahám Edit egy régi fotót is közzétett az Instagram oldalán, amelyen az anyukájával látható. Bár korábban többször megmutatta, főleg a Szombat Esti Láz forgatásaira kísérte el az édesanyja, de ilyen régi képet még nem láttunk róla. ,,2006-ban halt meg édesanyám, de természetesen a mai napig gondolok rá és őrzöm az emlékét. A szülő elvesztése örök fájdalom, de az ember idővel megbékél, és elfogadja, hogy ez az élet rendje” – mondja a színésznő.

A Barátok közt stábja egy ideje újra forgat, természetesen a megfelelő óvintézkedéseket betartva. ,,A székházban mindenki maszkot visel, ami csupán akkor kerül le, amikor jelenetben vagyunk. Emellett folyamatosan tesztelnek minket, szerencsére eddig mindenkit elkerült a betegség. Bevallom őszintén, hiányzott már a munka, hiszen szeretem, amit csinálok. Jó volt egy kicsit pihenni, de pár nap elteltével már alig vártam, hogy újra forgassak. Keveset mozdultam ki otthonról, de kezdett elegem lenni a bezártságtól. Örülök, hogy lassan újraéled a világ…”

Olvass még Ábrahám Editről az nlc.-n:

Ábrahám Edit

Ábrahám Edit (Fotó: Sugár Kinga)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top