nlc.hu
TV-sztárok

Détár Enikő véleménye a koráról

Détár Enikő vallomása: „Már nem a B oldal, hanem a C oldal pörög”

60 éves lett a népszerű színésznő.

Détár Enikő betöltötte a 60. életévét. Ennek apropóján a színésznő a Meglepetésnek mesélt arról, hogyan éli meg az öregedést. „Az öregedéssel nem sokat foglalkozom. Ami viszont bánt, hogy amikor Egerbe megyünk érettségi találkozóra, évről évre kevesebben vagyunk. Ez jelzi számomra, hogy már nem a B oldal, hanem a C oldal pörög” – nyilatkozta a színésznő, aki arról is beszélt, hogy a jövőben több időt szeretne szentelni a szeretteire.

„Egyelőre ott tartok, hogy igyekszem találni egy hetet a naptárban, amikor nincs munka a nyáron, és Péterrel el tudunk menni egy kicsit pihenni. Egyébként itt lenne az ideje, hogy több időt szánjak a legfontosabb kapcsolataimra” – vallotta be Enikő. A sztár emellett úgy érzi, hogy még nincs tisztában azzal, pontosan mi várja, de szeretné egészségesen megélni. „Igaz, 40 évesen még csecsemőnek éreztem magam! Ahhoz képest sokat fejlődtem” – mondta a magazinnak a művész, aki szerint még messze van attól, hogy kiforrott egyénisége legyen.

Détár Enikő

Détár Enikő (Fotó: Olajos Piroska)

A színésznő egyébként sokat is tesz az alakjáért: egészségesen étkezik és ha teheti, sportol. Emellett pedig olyan sokat van színpadon, hogy természetesen ez is formában tartja. 

További részletek a ma megjelent Meglepetés magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top