R. Kárpáti Péter ezt gondolja lánya, Kárpáti Rebeka vőlegényéről

S.D.V. | 2024. Február 27.
Az egykori szépségkirálynő hamarosan feleség lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kárpáti Rebeka 17 évvel idősebb milliárdos párja, Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa. A pár már jegyben is jár egymással, ám arról nem szólnak a hírek, hogy a lakodalomra mikor kerül sor. A menyasszony édesapja, R. Kárpáti Péter most nyilatkozott arról, mit gondol lánya választottjáról. Az elmondottak alapján elégedett, a férfit humoros és intelligens embernek gondolja.

Kárpáti Rebeka és édesapja, R. Kárpáti Péter. (Fotó: TV2)

„Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom. Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát. A tavaly nyári sajtónyilatkozata, miszerint a lányomat Lénárd András ikertestvéreinek egyikével, vagy Bobbyval, vagy Jockey-val láthatták együtt, kifejezetten kreatív és jópofa volt”idézte a színészt a Star magazinból a Metropol. Lénárd András egyébként korábban magyar diplomata is volt.

Sok időt töltenek együtt

A milliárdos vállalkozó amúgy több mint egy éve van együtt Kárpáti Rebekával. András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese örömmel követi. „Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk ettől a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon-nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni” mesélte korábban a párkapcsolatukról Kárpáti Rebeka.

Exit mobile version