nlc.hu
TV-sztárok

Kasza Tibi rémálma

Drámai vallomás Kasza Tibitől: mindenki hazament a koncertjéről

Egymás után álltak fel a nézők.

A legnagyobb félelméről faggatta Kasza Tibi Tallós Ritát a Szerencsekerék legutóbbi adásában. A 62 éves színésznő őszintén vallott arról, miről szól a színpadi rémálma. 

Kasza Tibi,

Megosztotta a legnagyobb paráját Kasza Tibi – Fotó: Sajtószoba

“Bemegyek a színpadra, megfelelő jelmezben, ami nem tudom, hogy milyen jelmez. Nem tudom összekötni, hogy milyen darabhoz tartozik, és fogalmam nincs, hogy melyik darabban játszom, mit játszom, a partnereim is teljesen újak. Állok a színpadon, és nem tudom, mit kell mondani, és akkor valahogy megpróbálom kivágni magam” – mesélte Tallós Rita.

Erre a Szerencsekerék műsorvezetője is elárulta a sajátját: “Nekem rendszeres visszatérő álmom volt, hogy felmegyek a színpadra és nyomom, és rettentően beleadom magam, és így apránként szállingózik el a közönség, és ürül ki a nézőtér. És az igazán nagy koppanás az, amikor rájövök, hogy nem alszom, hanem ez valóban megtörténik”.

Kasza Tibi amúgy nemrég arról beszélt, hogy felhagy az énekléssel: “Negyven elmúltam, amikor egy hosszabb szünet után még visszatértem, a dalaim kivétel nélkül nagyon sikeresek lettek, tehát elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét. Az a filozófiám, hogy inkább én zárok be ajtókat, és nem várom meg, amíg az élet bevágja előttem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top