nlc.hu
TV-sztárok

Voith Ági a múltról vallott

Voith Ágit ezért gyötri lelkiismeret-furdalás

Máshogy is alakulhatott volna az élete.

A Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, érdemes művész, a József Attila Színház örökös tagja őszintén vallott az érzéseiről. Voith Ági szülei nem szerették volna, hogy lányukból színésznő legyen, de természetesen nagyon büszkék voltak rá. A Best magazinnak arról mesélt, hogy többször megvethette volna a lábát külföldön, többek között Svájcban, Londonban, sőt még a tengerentúlon is. 

„1972-ben egy amerikai menedzsercég akart leszerződtetni Las Vegasba. Nagyon komolyan, hosszan, aprólékosan tárgyaltunk, de nem lett belőle semmi, mert kiderült, terhes vagyok. ’72 májusában megszületett Ádám, életem másik nagy kalandja. De elkövettem azt a hibát, amit anyám is elkövetett velem egykor, túl sokat játszottam, és nem töltöttem vele annyi időt, mint szerettem volna. Ez a fajta lelkiismeret-furdalás soha nem múlik el. Persze tudom, hogy nagyon jó, fantasztikus ember és édesapa lett a fiam, de a lelkifurdalás ettől még marad”nyilatkozta Voith Ági, akinek egy szem fia Bodrogi Gyulától született.

Voith Ági

Voith Ági (Fotó: Olajos Piroska)

Mindig is imádta az állatokat

A színésznőről kevesen tudják, hogy gyerekkorában falta a Tarzan-könyveket, és azokon keresztül kezdte el imádni az összes állatot. Állatszeretete már fiatalon megmutatkozott: hatévesen elszökött otthonról, mikor megtudta, hogy vasárnapi ebéd lesz a két csirkéből. Szerencsére előkerült, csak a szomszédba ment a barátnőjéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top