nlc.hu
TV-sztárok

Rába Timi tervei

Kirepültek Rába Timi gyerekei, munkát keres az 54 éves exszépségkirálynő

Állítja, az életkor csak egy szám.

Bár küzd az ötvenes nők gondjaival Rába Tímea, nem szeretne újra huszonéves lenni. Aktívan, fiatalosan élni, sőt dolgozni viszont igen. Éppen keresi azt a munkahelyet, ahol bizonyíthat.

Rába Timi

Rába Timi örül, hogy most már magára koncentrálhat – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó (2023.08.24.-i adás)

“Idáig a családomnak éltem. Fiatalon lettem édesanya, a gyerekeim azóta kirepültek, nincs akkora igényük rám, mint korábban. Ennek minden pillanatát élveztem, de most újra figyelhetek magamra. Beléptem az életemnek abba a szakaszába, hogy dolgozhatok, és bebizonyíthatom, egy ötvenes nő is képes aktívan, eredményorientáltan dolgozni, hiszen mi tapasztaltabbak és alázatosabbak vagyunk a munkát illetően is. Jelenleg keresem azt a helyet, ahol számítanak rám”mondta a Story magazinnak a háromgyermekes exszépségkirálynő, aki már nagymama is.

Arról is beszélt, hogy nem mindig tetszik, amit ennyi idősen a tükörben lát, de szerinte épp ezért van szükség arra, hogy egy nő harmóniában legyen önmagával és a világgal. “Látom, min kellene változtatnom. Dolgozom azon, hogy helyre tegyem magamban a dolgokat” – vallotta be Rába Timi, aki a kortársainak a következőket üzente: “Ne hagyjuk el magunkat! Ne az életkorunkkal keljünk és feküdjünk! Ez csak egy szám! Kizárólag rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle!”

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top