nlc.hu
TV-sztárok

Peter Phillips interjúja Katalin hercegnéről

Megszólalt II. Erzsébet ritkán látott unokája: Katalin és Vilmos fantasztikus páros

Erzsébet legidősebb unokája nemcsak az uralkodó állapotáról beszélt, de Katalin és Vilmos kapcsolatáról is.

Különleges videó készült II. Erzsébet legidősebb unokájáról. Peter Phillips, aki Anna hercegnő fia, egy interjúban beszélt unokatestvéréről és annak feleségéről, Katalinról. De szóba került a király is.

“A király jó hangulatban van, de közben nagyon frusztrált, hogy nem tud maximálisan a koronával járó feladatokra figyelni” – nyilatkozta Peter, a Sky News Australia műsorvezetőjének. III. Károly királynál az év elején diagnosztizáltak daganatos megbetegedést, azóta csak elvétve látjuk őt nyilvános eseményen. “Nagyon szeretne már visszatérni a normális élethez. És úgy gondolom, valamennyire csalódott, mert kicsit tovább tart a kezelés, mint ahogyan azt korábban jósolták.”

Peter Phillips és Károly király

Károly és Peter 2018-ban (Fotó: Profimedia)

Ezt követően kitért Katalin hercegnére is, aki szintén rákkal harcol. „Kérdés nélkül állíthatjuk, hogy Katalin és Vilmos fantasztikus csapatot alkotnak együtt. A gyerekeik nagyszerűek, és megvan az egyensúly a ranggal járó kötelességek és a három kisgyerek nevelésében, ami mindig nehéz… Szerintem nagyon jól csinálják” – mondta Peter, aki hozzátette, biztos benne, hogy Katalin az a sziklaszilárd horgony, amire mindig szüksége lesz a három gyermekének.

Katalin hercegné és Peter Phillips

Katalin hercegné és Peter Phillips (Fotó: Profimedia)

“Nagyon szerencsések vagyunk, mert bár nem látjuk egymást olyan gyakran, ahogyan szeretnénk, mégis számtalan nagyobb eseményen találkozunk. Nem csak az a fontos, hogy mi, felnőttek beszélgessünk kicsit, hanem az is, hogy a gyermekeink elég időt töltsenek egymással. Ismerjék és szeressék egymást. Amikor a nagyszüleim (II. Erzsébet és Fülöp herceg – a szerk.) éltek, azok voltak a legfontosabb percek, amelyeket a dédunokákkal tölthettek.”

 

Peter Phillips és családja, mellettük Vilmosék

Peter Phillips és családja, mellettük Vilmosék 2017-ben (Fotó: Profimedia)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top