nlc.hu
TV-sztárok

Házasság első látásra: Nelliről vallott János

A Házasság első látásra Jánosa úgy érzi: a felesége ország-világ előtt megalázta őt

Kifakadt a többi házaspár előtt az 54 éves üzletember.

A Házasság első látásra Jánosa még mindig nem tudta feldolgozni Nellinek az oltárnál történt beszólását. „Nekem nem tetszett, hogy amikor az oltárhoz kerültünk, ő visszafordult és megkérdezte a násznéptől, hogy »szerintetek, hozzámenjek feleségül?«” – mesélte a párkereső reality többi házaspárjának.

János és Nelli

János még mindig sérelmezi Nelli viselkedését az esküvőn – Fotó: Sajtószoba

Nelli ezután megpróbálta tisztázni a történteket: “Ez úgy volt, hogy…” – kezdett bele, ám nem tudta folytatni, mivel a férje közbevágott: “De elmondom én, jó? Azt, hogy én hogyan éltem meg”.

“Ez komoly volt”, “Kicsit beégette ezzel Jánost”, “Ezt bent kellett volna tartani, szerintem” – álltak többen is János pártjára. Egyedül Bogi vette védelmébe Nellit, mondván “miért kellett volna ezt magában tartania, ha egyszer így érez”.

János mindenesetre folytatta a vallomását. “Azt gondolom, hogy az ő részéről ez nem volt korrekt. Benyeltem. Azt gondolom, hogy ha elsőre megismerek egy embert, még ha ismerem is, megtisztelem a nőt azzal, hogy nem alázom meg ország-világ előtt. Én ezt így élem meg. Azt gondolom, hogy itt igazából az IQ-ról beszélünk. Nem akarok senkit megbántani” – fakadt ki.

Nelli állítja, akaratlanul jött ki belőle, hiszen “ott állt előtte egy olyan ember, aki hónapok óta irkált rá”. Szerinte János másképp élte meg a történteket, és ez ellen ő már nem tehet semmit. “Csak még mindig nem tudta feldolgozni ennyi idő után sem, pedig már többször átmentünk rajta” – magyarázta a többi párnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top