nlc.hu
TV-sztárok
Marics Peti és Istenes Bence így ünnepelte Csoboth Kevin gólját

Istenes Bence és Marics Peti így ünnepelt Csoboth Kevin gólja után

Hatalmas öröm! Istenes Bence Marics Petivel és egy szóviccel ünnepelte a magyarok győzelmét. Majka pedig kisfiáról és Csoboth Kevinről osztott meg képet.

Vasárnap este elérkezett a magyarok számára egyik legizgalmasabb Eb-csoportmeccs, amelyet a rengeteg focirajongó már tűkön ülve várt.

Istenes Bence és Marics Peti így ünnepelt Csoboth Kevin gólja után

Az ünneplők közé tartozott Istenes Bence is, aki Stuttgartba utazott a barátaival, hogy élőben drukkolhasson a magyar válogatottnak. A skótok elleni, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú találkozón a műsorvezető a pályán ünnepelte a győzelmet.

A műsorvezető ráadásul annyira nagy focirajongó, hogy Marics Petivel és néhány barátjával együtt személyesen is ott voltak a vasárnapi meccsen a stuttgarti stadionban, ahol rajtuk kívül ötvennégyezer ember szurkolt torkaszakadtából.  És milyen jól döntöttek, ugyanis a magyar válogatott a 100. percben Csoboth Kevin góljával nyert, így megőrizte a továbbjutási esélyét is.

A műsorvezető a győzelem után, a meccs végén a pálya mellett még egy fotót is készített Csoboth Kevinnel és Botka Endrével, majd ki is posztolta az Instagramra:

„Otttttttttt van! Ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit” – írta viccesen utalva szerelmére Istenes Bence.

De nem Istenes Bence volt az egyetlen, aki a magyar győzelemről posztolt. Majka is kitett szintén az Instagram oldalára egy fotót, amelyen Csoboth Kevin és a rapper kisebbik fia, Olivér látható. 

A posztszövegben pedig így fogalmaz:

„Még jó hogy Kevint csak a reszkessetek betörőkben hagyták otthon! Gyors felépülést Barnabás! Gratulálok! Kemény menet volt!!!” – írja Majka.

 

A rapper második képén pedig a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás látható, aki a Skócia elleni Eb-mérkőzés második félidejében ütközött brutálisan Angus Gunn-nal, a skótok kapusával.

Varga az eset után percekig feküdt a gyepen, majd hordágyon, nyakmerevítővel vitték le a pályáról. A részletekről ide kattintva olvashatsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top