nlc.hu
TV-sztárok
Jennifer Lopez Olaszországban hajókázott, de Ben Affleck nélkül

Jennifer Lopez Olaszországban nyaral, de hol marad Ben Affleck?

Jennifer Lopez vakációra indult, viszont a férjét nem vitte magával. Az énekesnőt Olaszországban látták hajókázni, és úgy tűnt nagyon jól érzi magát.

Úgy tűnik, az Jennifer Lopez nagyon jól érzi magát Olaszországban, hiába nincs vele a férje, Ben Affleck. 
 
Jennifer Lopez Olaszországban nyaral, de hol marad Ben Affleck?

Jennifer Lopez kiélvezi a nyarat, még akkor is, ha férje nincs vele. Az énekesnő Olaszországban hajókázott, és úgy tűnik, hogy nem hiányzik neki Ben Affleck. Lopez fürdőruhában fotózgatta magát és pózolt a hajóval.

Az énekesnőnek most éppen a turnéján kellene lennie, de lemondta, hogy több időt tölthessen a családjával és rudjon kicsit pihenni is. Nemrég Olaszországban látták Jennifer Lopezt, amint fürdőruhában élvezi a napsütést, és több fülledt szelfit is készített, a többi között a hátsójáról. 

Azonban, hiába a riviéra és a hajókázás nem szabad megfeledkezni arról a hírről sem, hogy az énekesnő házasságában bizony nem felhőtlen az öröm.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben is írtuk, az énekesnő-színésznő magánéletében vannak bonyodalmak, hiszen nemrég reppentek fel a hírek, hogy Ben Affleck-kel való házassága zátonyra futott. Erről sem ő, sem pedig Ben Affleck nem nyilatkozott.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top