nlc.hu
TV-sztárok

Jennifer Lopez és Ben Affleck így takarítanak maguk után

A nap legcukibb videója: így szedi össze a szemetet maga után Jennifer Lopez és Ben Affleck

Már több millió megtekintése van a videónak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 20 év után találtak újra egymásra 3 éve. Számtalan alkalommal léptek már közösen a vörös szőnyegre, filmes, illetve zenei díjátadókon is. Emellett nagyon sok kép és videó kering róluk az interneten, amit a paparazzók vagy rajongók készítenek. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Fotó: Getty Images

Habár világsztárokról beszélünk, ők sem mindig ügyelnek a tökéletes megjelenésre és bármilyen meglepő is, de szeretnek hétköznapi dolgokat csinálni, mint például elmenni a moziba megnézni egy filmet. Most szinte mindenki Düne 2 lázban ég, ezért nem meglepő, hogy Benniferék is megnézték, ráadásul egy átlagos moziban. 

A showt azonban maximálisan ők vitték, amikor a film végeztével, mikor már minden néző felpattant a helyéről és kifelé sietett, ők ráérősen összegyűjtötték maguk körül a szemetet. Természetesen, mi azt gondoljuk, hogy ez lenne a normális, mégis olyan szürreális érzés nézni, ahogy két világsztár szedegeti a kukoricamaradékot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top