nlc.hu
TV-sztárok
Vége a találgatásnak: ők ketten lesznek a Megasztár műsorvezetői

Nem titok többé: ők ketten lesznek a Megasztár műsorvezetői

Vége a találgatásoknak, ugyanis végre kiderült, hogy kik lesznek a Megasztár műsorvezetői. Tilla talán nem olyan meglepő, de partnere neve annál inkább.

A Megasztár több mint 10 év után, 2024-ben vadonatúj évaddal startol el a TV2-n.

Nem titok többé: ők ketten lesznek a Megasztár műsorvezetői

Már hónapok óta zajlanak a találgatások azzal kapcsolatban, kik vezethetik majd a műsort, de most kiderült, hogy Till Attila és Ördög Nóra köszöntik majd hétről hétre a nézőket. A tehetségkutatóra minden idők legnagyobb tehetségkutatós nyereménye vár.

A TV2 óriási bejelentéssel állt elő februárban, ugyanis 12 év után visszatér a Megasztár a csatornára. A nyertesre a magyar tehetségkutatók történetének legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip! 

Sok találgatás volt a zsűritagok személyét illetően. Nemrégiben hozták nyilvánosságra, hogy a hetedik széria zsűrijében helyet kapott Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi is, akik mellé Marics Peti, Papp Szabi, valamint a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid csatlakoznak.

Azonban a találgatások sorozata nem ért itt véget, hiszen a műsorvezetők személye még nem volt nyilvános. Mivel Tilla vezette mind a hat évadot – más-más partnerrel – így sokan gondolták, hogy ő biztosan visszatér majd a műsorba, viszont a partnerének a személye még titok volt. A találgatások beigazolódtak Tillával kapcsolatban, hiszen valóban visszatér, ráadásul Tilla az Instagram-oldalán örömmel tudatta, hogy Ördög Nórával együtt vezeti a tehetségkutatót, és arról is beszámolt, hogy elindultak a Megasztár válogatóinak forgatásai. Az ujjongó tömeg sikoltozva fogadta őket:

„Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt Nóri!!! Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort! Elkezdtük, kezdődik!”– lelkesedett Tilla.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top