nlc.hu
TV-sztárok
Ezt gondolja Kulcsár Edina a Miss World Hungary győzteséről

Ezt gondolja Kulcsár Edina a Miss World Hungary győzteséről

Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy mi a véleménye a győztes lányról, akiről azt mondják, hogy eléggé hasonlít rá.

2024-ben is megválasztották Magyarország Szépét, aki ezzel a Miss World Hungary cím birtokosa is lett. A győztesKatzenbach Andrea kapott maga mellé két udvarhölgyet is Cseh Jázmin és Horváth Alexandra személyében. A nagy esemény kapcsán Kulcsár Edina is nyilatkozott, aki elárulta, hogy mit gondol arról, hogy kísértetiesen hasonlítana az idei győztes lányra. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Nagy Zoltán)

Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

– fejtette ki gondolatait Edina a Borsnak

Edina mindezek után azt is elárulta, hogy milyen eséllyel indulhat Andrea a világversenyen, ha már mások ennyire látják köztük a hasonlóságot, ő pedig másodikként végzett, így akár jó esélyünk is lehet:

„Mint azt korábban is mondtam, és mindig el is mondom ezekről a versenyekről, nem csak a külső számít, hanem sokkal többről szól. Például nálam is volt, hogy az előzsűrizés alapján borult a fejemben felállított sorrend. Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne…”

Ez is érdekelhet Kulcsár Edina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top