nlc.hu
TV-sztárok
Sydney Van den Bosch-t megműtötték

Friss: Túl van a műtéten Sydney Van den Bosch

Elképesztően nehéz időszakot élt meg a magyar modell-műsorvezető. Hatalmas erő kellett ahhoz, hogy ez mind ne törje meg.

Sikeres műtéten esett át Sydney van den Bosch. A Szerencsekerék háziasszonyát a beavatkozást követően nem sokkal haza is engedték. Így már a családja körében erősödik, és fókuszál a gyógyulásra. “Minden rendben ment a műtét során, Sydney jelenleg regenerálódik, amiben a szerettei támogatják, mint mindig”– nyilatkozta a Blikknek a modell sajtósa.

Sydney két hete jelentette be, hogy ismét komoly műtét vár rá, miután egy elváltozást találtak a testében.

A műsorvezetőnek több egészségügyi nehézséggel is szembe kellett néznie az elmúlt években. 2022-ben arról beszélt, hogy miután három évvel ezelőtt méhnyakrák-megelőző állapotot diagnosztizáltak nála, megműtötték, majd 2021 decemberében kétoldali masztektómiája volt, miután újabb rosszindulatú elváltozást találtak ezen a területen.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (fotó: TV2/Sajtószoba)

Sydney teljesen nyíltan beszélt az operációkról és a megpróbáltatásairól. “903 napja műtöttek, de 9 nap múlva újra ott leszek. Hogy féltem-e 3 éve? Nem. Hogy most félek-e? Igen. Mindenki annyi terhet kap a sorstól amennyit elbír, de kezdem azt érezni, hogy egy picivel többet kaptam a kelleténél. Mostanában csak azt mondom, hogy egy „gyógyegér” vagyok, sajnos, nem túl ideális genetikával és rengeteg szerencsével – írta.

A tévés gyógyulásához még sok energia és pihenés kell, de ennek is igyekszik a jó oldalát nézni. “Közel 30 évet kellett várni arra, hogy megnézzem a Harry Pottert, a Star Warst, és kezdetét vették a Marvelek” – írta szintén az Instagramra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top