nlc.hu
TV-sztárok
Sipos Péternek fogalma sem volt ki Azahriah?

Sipos Petinek fogalma sem volt ki Azahriah? – „Valami Azphirin néven mutatkozott be…”

A reptéren futott össze egymással a két előadó, a nem mindennapi pillanatról pedig egy vicces bejegyzést is megosztott az Irigy Hónaljmirigy énekese.

Bár első olvasásra azt hihetnénk, hogy az Irigy Hónaljmirigy énekese nem tudta, hogy kivel is futott össze a reptéren, valószínűleg egy jól eltalált paródiával van most dolgunk. Történt ugyanis, hogy Sipos Tamás a reptéren futott össze Magyarország egyik legsikeresebb előadójával, Azahriah-val, az ominózus pillanatról pedig posztolt is egyet. A bejegyzése azonban azt sugallta, hogy nem ismerte fel a fiatal előadót, mikor az odament hozzá és egy közös fotót kért tőle. 

 

Sipos Petinek fogalma sem volt ki Azahriah? - „Valami Azphirin néven mutatkozott be..."

Ez a szimpatikus fiatalember, szeretett volna egy sztàrral fotózkodni a reptéren. Valami Azphirin néven mutatkozott be, de tudott magyarul.

– olvasható a Tomi bejegyzésében, amelyhez természetesen a fotót is posztolta, így biztosak lehetünk benne, hogy pontosan tudta, hogy kiről van szó, csupán önmagához hűen egy poénnal akarta tálalni a véletlen találkozás boldog pillanatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top