nlc.hu
TV-sztárok
Új fejezet Valkusz Milán életében: az énekes visszaköltözött szüleihez

Új fejezet nyílik Valkusz Milán életében, visszaköltözött a szüleihez

A Valmar énekese a saját otthonának kialakításába vágott bele, azonban amíg a munkálatok tartanak, a régi gyerekkori szobájában lakik.

Valkusz Milán sokáig Marics Petivel élt együtt, amit előnyösnek is tartott, hiszen igazi legénylakást lakást alakítottak ki néhány hónap alatt. Ám mindig is vágyott arra, hogy egyszer majd egy álomházat biztosítson magának. 

Új fejezet nyílik Valkusz Milán életében, visszaköltözött szüleihez

Áprilisban látott napvilágot a hír, hogy a ValMar duó egyik fele, Valkusz Milán az RTL képernyőjén fog feltűnni, az X-Faktor egyik zsűritagjaként. Pár hete pedig az is kiderült, hogy  Mylo néven egy új zenei vállalkozásba kezd The Kudu nevű zenésztársával.

Hamarosan pedig még egy dolog kezdetét veszi Milán életében, ugyanis a zenész belevágott a lakás felújításba. Miló az első saját otthona kialakításán dolgozik, épp ezért a munkálatok befejeztéig visszaköltözött a családi házba, ahol újra elfoglalta a korábbi szobáját.

„Nagyjából tizenhat éves koromtól laktam abban a szobában, amelyikbe most visszaköltöztem. Van egy kis déja vu érzésem, itt született jó néhány dalunk, amiből sláger lett. Így az egésznek van egy sajátos hangulata, hogy a mostani fejemmel ott lakom” – árulta el a Sláger FM-en az énekes, aki nagyon várja, hogy az első saját otthona elkészüljön.

„Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de főleg a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez. Ráadásul előfordult, hogy amikor valahova én telefonáltam árajánlat miatt, és meghallották a nevem, jobban fogott a ceruza. Úgyhogy ezért is jobb, ha a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Persze, amiben tudok, igyekszem segíteni” – tette hozzá az előadó, aki előre tart a költözéstől.

A költözés mindig egy nagy szívás. Akár kevés cuccod van, akár sok, borzalmas. Összerakod a cuccaid, hogy egy másik helyen mindent elölről kezdj és kipakolj. Várom már, hogy ott tartsak, de nem a költözködés miatt

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top