nlc.hu
Sztárok
Valkusz Milánt nem érdeklik a kritikák

Valkusz Milán az X-Faktoros zsűrizésről: „Szerintem többet is tudhatok azoknál, mint akik idősebbek”

Úgy érzi, az ő tudása releváns az X-Faktorba.

Ma derült ki, hogy Gáspár Laci és Majka mellett Valkusz Milán ül be a 2024-es X-Faktor zsűriszékébe. Ezzel a ValMar duó két tagja más-más csatornánál folytatja a munkát, hiszen míg Valkusz az RTL-es tehetségkutató ítészei közé került, addig a zenésztársa, Marics Peti a TV2-nél a Zsákbamacska egyik műsorvezetője lett.

Valkusz Milán

Fotó: Trenka Attila

Az énekes szerint abszolút helye van a mentorszékben, amit a Best magazinnak meg is indokolt. 

Lehetek én az a kicsit fiatal, de azért már érett gyerek, aki miután maga is sokat fejlődött és sok mindenen átment, most másokkal törődik, és átadja a tapasztalatait azoknak, akiknek érdemes. Tudom, hogy minden ilyen jellegű műsornál előkerül az a kritika: »Jaj, milyen fiatal a zsűri!«” – mondta, majd hozzátette, ha versenyzőként venne részt a műsorban, azt nézné, mennyire produktív az az előadó, aki mentorálja, milyen sikereket könyvelhet el, az elért céljai alapján mérné az embereket, nem a koruk alapján.

Mi Petivel elég jól megfejtettük a szakmánk egyik ágát: a popzenét, ami ráadásul az X-Faktorban abszolút releváns tudás. Megjártunk sok mindent, szerintem többet is tudhatok azoknál, mint akik esetleg idősebbek. Öt év alatt a semmiből jutottunk el a csúcsra, a telt házas Aréna-koncertig. Bele lehet kötni ugyan a koromba, de majd bebizonyítom, hogy nem ez számít!

 

Mint mondja, nem fél attól, hogy a barátságukra kihatással lesz, hogy két, egymással szemben álló csatornánál fognak dolgozni. 

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top